Monthly Archives: September 2018

 1. YOGAGUIDE TIL FLOW OG FRIHED I NAKKE OG SKULDRE

  YOGAGUIDE TIL FLOW OG FRIHED I NAKKE OG SKULDRE

  Yogaøvelser og guide til flow og frihed u nakke og skuldre 

  Vivi Lund Jacobsen

  De umiddelbare tanker om årsagerne til smerter i nakke og skuldre er uhensigtsmæssig brug og belastning af musklerne i selve nakke- og skulderområdet.

  De mindre indlysende, men mindst lige så vigtige årsager, finder vi, når vi følger kroppens imponerende mønster af bindevæv. Bindevævet fletter alle kroppens dele sammen som et spindelvæv; hvis du trækker i det ene hjørne, kan du se resten bevæge sig. Er noget fanget i et spindelvæv, klistrer spindelvævet sig fast rundt om det, og bevægeligheden i spindelvævet mindskes. På samme måde fungerer dit bindevæv; bindevævet kan nogle steder klistre sammen og derved forhindre et frit flow i andre dele af kroppen. Når bindevævet klistrer sammen, sker det ofte som en konsekvens af gensidige, belastende eller manglende bevægelser, og det giver stivhed og smerter.

  Gode yoga øvelser mod anspændt nakke og skuldre

  ....
  Læs mere »
 2. Jeg kommer helt sikkert også næste år

  Jeg kommer helt sikkert også næste år

  Interview med en deltager på Copenhagen Yoga Festival 2018

  Af Christina Majcher

  Den 24. til 26. august 2018 indtog Copenhagen Yoga Festival Tiøren ved Amager Strandpark i København. Det var ottende år, festivalen fandt sted, og i år teamede festivalen op med vegetarfestivalen Copenhagen VegFest, som tilføjede et væld af madboder samt talks og workshops om sundhed og bæredygtighed til festivalen.

  I eftermiddagssolen om søndagen mødte vi Berit Liwervall (til højre på billedet) foran Yogahjørnets bod. Vi stillede hende en lille buket spørgsmål om årets festival. Og hun viste sig at være en stamgæst.

  Har du været på Copenhagen Yoga Festival før?

  ”Det er fjerde gang, jeg er her. Jeg plejer at købe bill....

  Læs mere »