Monthly Archives: September 2015

 1. YOGADAYS AARHUS

  YOGADAYS AARHUS

  YOGADAYS AARHUS YOGALOVE MØDER NANA & DORTE.

  Yogalove talte med to af de lokale deltagere på YogaDays i Aarhus. Både Nana og Dorte var med for første gang og de havde kun rosende ord omkring festivalen.

  I år deltog de begge to på en enkelt astanga klasse, men næste år vil de helt sikkert prøve flere klasser og gerne nogle typer af yoga de ikke har prøvet før. De var enige om, at festivalen er alletiders chance for at prøve noget nyt og at der er virkelig mange forskellige hold og typer af yoga at vælge imellem.

  Se YOGALOVE udvalg af Yogaudstyr i vores webshop

  deltagere_red

  Mens vi spiste en dejlig frokost kreeret af Cafe Økog....

  Læs mere »
 2. At røre sine tæer – eller at røre sit hjerte…

  At røre sine tæer – eller at røre sit hjerte…

  yogastillinger Yogiblogger Vivi Lund

  Af Vivi Lund Jacobsen

  Når jeg fortæller nye bekendtskaber, at jeg er yogalærer, afstår de færreste fra at lufte deres prototypiske opfattelser af, hvad det fortæller dem om mig.

  En klassisk kommentar er, at jeg så må kunne dreje, bøje og vride min krop i misundelsesværdige, modellervoksbeslægtede stillinger, som er umulige for mange andre at udføre. Ofte følger en opremsning af eksempler set på diverse websites, som ledsages af et spørgende, nysgerrigt blik.

  Der er to dele af den betragtning, jeg ikke bryder mig om – for de er slet ikke yoga.

  Den ene er den udelukkende fokusering på det fysiske aspekt, og den anden er synet på, at jeg som yogalærer er bedre end andre i udførelsen af yogastillinger.

  Min krop - mit sind

  Jo… jeg kan lave stående split – eller hvad et af eksemplerne nu ellers kunn....

  Læs mere »
 3. Jordan Bloom på Inspire Convention 2015.

  Jordan Bloom på Inspire Convention 2015.

  Inspire Convention It’s not how far you go – it’s how you go far!

  Af Katja Kunimori Hollnagel

  Sådan starter Jordan Bloom sin time. Og fortsætter med at snakke om begrebet skillfull living, hvordan vi bevæger os igennem livet. Ikke hvad vi gør i livet, men måden vi gør det på. Måden du er på her i verden.

  På måtten kan det omsættes til hvordan du står i stillingen, mindre vigtigt hvilken stilling du står i. Derfor bliver det også en workshop med udgangspunkt i Tadasana – bjergets stilling.

  Piece of cake, tænker du måske? På ingen måde.

  Tværtimod en fantastisk genopdagelse af kendte stillinger. Lavet i nye variation og absolut med fornyet intensitet og masser af sved på panden. Aldrig har jeg nørdet så meget med Tadasana og aldrig har jeg været så vild med det.

  Jordan har en super cool, nærværende, jordbunden tilgang til yoga. Ingen aum (som jeg ellers elsker), ingen fine fortællinger med udgangspunkt i yogafillosofiens skrifter....

  Læs mere »
 4. Katja har været på fire timers workshop

  Katja har været på fire timers workshop

  på Inspire Convention 2015 (DGI-byen) Johanna Anderson fra Sverige

  Af Katja Kunimori Hollnagel

  Dette skulle have været en artikel om hvor lidt jeg bryder mig om blandingen af høj fitness-agtig musik og yoga. Om yogaen der bliver forfladiget når der tilsættes lige lovligt mange bodypump øvelser og standarddanser smil.

  Men det bliver det ikke, altså sådan en slags artikel. I stedet sidder jeg her med hjertet levende, bankende og sprængfyldt med energi, overskud, kærlighed. Og det selv om jeg var ved at gå i pausen, og selv om jeg undervejs nåede at sende mindst et dusin knap så søde tænker afsted mod yogalærer Johanna Anderson fra Sverige.

  Jeg har været til  Johanna Anderson fire timers workshop på ....

  Læs mere »
 5. inspire convention - Johanna Andersson grundlægger af Global Yoga

  inspire convention - Johanna Andersson grundlægger af Global Yoga

  Hvad handler yoga om for dig?

  At forbinde sig til sin sjæl/ånd/essens, ved at bruge kroppen som måden at gøre det på.

  Hvordan kom yoga ind I dit liv?

  Jeg har altid elsket at bevæge mig og derigennem oplevet en dyb forbindelse til min sjæl. Før yoga var det via dans, men jeg har aldrig brudt mig om den del af dans der handler om opførelse/optræden. Da jeg mødte yoga fandt jeg det perfekte match: yoga får min sjæl til at danse, jeg bliver udfordret og samtidig gør det mig til et venligere menneske.

  Hvilken yogaform underviser du i, og hvorfor?

  Jeg underviser I Global Yoga. Jeg stødte på yoga da jeg studerede I Swaziland. Efter jeg flyttede tilbage til Göteborg fortsatte jeg med at lave yoga…og lige siden har jeg rejst verden rundt med yoga.

  Jeg har studeret med så forskellige lærere som Cyndi Lee, Shiva Rea, Ana Forrest, Jonathan Monks, David Regelin, Chad Hamrin, Vinnie Moreno, Sean Corn, Bryan Kest, Ca....

  Læs mere »
 6. Interview med Magnus Ringberg Inspire Convention 2015

  Interview med Magnus Ringberg Inspire Convention 2015

  Inspire Convention 2015, Magnus Ringberg

  Magnus (SE) er yogalærer med baggund som fysioterapeut. Som international underviser er han kendt for sin legende, nysgerrige tilgang til kroppen og alt det fantastiske den kan, hvis vi lærer den at kende og giver den plads. Hans slogan siger det hele: “your body is not a temple, it’s an amusementpark”!

   What is yoga all about?

  For me yoga is about creating and feeling the space you have within your body. It´s about connecting the body parts and dig in deeper for more body awareness. It´s about a practice that works with possibilities and an attitude of positive gratitude.

  Please tell about your path towards practising yoga. How did you discover yoga / how did yoga enter your life?

  Back in 1999, a friend of mine encouraged me to try out ashtanga vinyasa yoga. It was a wide eye opener. Since then I´ve been practicing different styles and methods. Surfing around....

  Læs mere »