KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Yoga til overflod – med udsigt over Stockholm

 

Yogagames er blevet til en stor begivenhed over de seneste år med stadig flere deltagere og masser af variation i programmet. I år foregår Yogagames 8.-10. februar – og igen er adressen Münchenbryggeriet, der ligger på Södermalm i Stockholm med fin udsigt over Riddarfjorden. Ud over masser af forskellige yogaklasser, som man kan melde sig til via programmet online, så er der en helsemesse, hvor alskens yogaudstyr kan købes, duftes, smages og prøves. Her er der gratis adgang.

Eventet afholdes i år for 9. gang og er blevet en stadig stigende succes.

Der er både gamle instruktør-kendinge på podiet i år – som Rusty Wells, Adam Husler og Josephine Selander og Sophia Göth… og der er mange nye, der kombinerer f.eks. mindfulness, psykologi, kreative brancher som film og billedkunst med yoga. Programmet i år bærer en smule mere præg af indadvendt yoga med flere klasser i meditation, bevidsthedstræning, yin yogaens beroligende og afspændende effekt samt helende yoga. Måske fordi flere og flere har vanskeligt ved at finde ro – selv i yogaen? I hvert fald hvis den er meget træningsorienteret.

Men hvis man er til den lidt ’hårdere yoga’, der kræver muskler, udholdenhed og styrke, så er Adam Husler, Simon Park og Rusty Wells sikre bud med backbends, balanceøvelser, mavetræning og sveddryppende flow-yoga. Her kan Johanna Hector også være med. Hun satte sidste år en ny standard for power-yoga, hvor hun gav en peptalk, der ligesom yogaen gav sved på panden: Empowerment er en vigtig del af yogaen, er hendes filosofi.

Er man yogainstruktør er der også en masse inspiration at finde i de master classes, som varer lidt længere, går i dybden med yogaens detaljer og på den vis er både mere krævende fysisk men også forudsætter et vist kendskab til yoga i forvejen. Men ellers er Yogagames et meget rummeligt koncept: Alle er velkomne, fra nybegyndere til mangeårige yogaudøvere og måske er det, hvad der er allerbedst ved Yogagames ud over yogaen i sig selv: Mødet mellem mange mennesker, deler en fælles glæde i og omkring yogaen. Billetterne kan bestilles via yogagames.org og har man købt billetten er det bare at plukke de timer, man vil til – de varer fra 1 til halvanden time hver især. Man skal blot have sit yogagrej med, en måtte og lette sko, man kan lægge i entréen.

 

Når man ikke til Stockholm i år blev konceptet sidste år udvidet til Malmø, ligesom der også er Yogagames i Göteborg.