KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Bikram Yoga

Bikram Yoga

Bikram Yoga er ikke så udbredt i Danmark, som den er i USA, men den minder meget om Hot Yoga, som efterhånden er ved at finde en plads i det danske yogasamfund. Bikram udspringer af Hatha Yogaen, men Bikram yoga giver mere sved på panden, eftersom træningen foregår ved 40 graders varme. Dette er den afgørende forskel på andre yogaformer og Bikram. Den høje temperatur forhøjer svedproduktionen, øger blodgennemstrømningen i kroppen, hvilket er med til at smidiggøre muskler, sener, ledbånd, hvilket på sigt vil virke forebyggende på skader.

Stort udvalg i Yogaudstyr Hurtig levering. Køb i dag.

Træner du Bikram Yoga, træner du hele kroppen, og din krop vil blive styrket, dit stressniveau vil reduceres, og du vil mærke en større energi og et skarpere fokus. Effekten opstår, fordi den højere temperatur netop smidiggør kroppen, hvormed det er muligt at arbejde sig dybere ned i stillingerne. Derudover udskiller kroppen adskillige affaldsstoffer under de høje temperaturer, da varmen åbner hudens porer og dermed hjælper kroppen med at komme af med affaldsstofferne.

Alle kan dyrke Bikram Yoga, men de første par gange kan varmen virke meget ubehagelig og give svimmelhed og ondt i hovedet, mens andre føler en beruset stemning efterfølgende, hvorefter en træthed sætter ind. Det er derfor vigtigt, at du både inden og efter en Bikram yogatime drikker rigeligt med vand, således du ikke er nødt til at stoppe op og drikke vand undervejs i træningen, da dette vil sænke din kropstemperatur, og jo højere temperatur jo bedre. Dog frarådes det gravide og mennesker med forhøjet blodtryk at dyrke Bikram Yoga. Mange vælger Bikram Yoga, da det er en anderledes og sjov træning, hvor du samtidig arbejde dybt i de forskellige stillinger og presser din krop til det yderste.

Stort udvalg i Yogaudstyr Hurtig levering. Køb i dag.