KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Yoga Collective

Yoga Collective i Aarhus

I hjertet af Aarhus finder man er at det hyggeligste og mest behagelige yogastudier i landet. Det er et sted, der indbyder til fordybelse og ro mens man dyrker sin favoritform for yoga. Yoga Collective går meget op i at man finder den indre ro og disciplin, som er så afgørende for yoga, samtidig med at man slapper af med behagelig træning. Der er plads til alle, uanset hvilken type yoga man foretrækker og hvor ofte man vil gå til det. Med små yoga hold, der maksimalt består af 18 elever, ånder der ro og orden over holdet. Det er noget, der ofte mangler når holdene bliver større og mere omfattende.

Yoga typer hos Yoga Collective Hvis man kigger forbi deres hjemmeside, så vil man hurtigt opdage, at Yoga Collective har mange forskellige typer Yoga, så man vil kunne finde lige den man foretrækker mest muligt. Herunder kan du se lidt nærmere på nogle af dem. Yin Yoga er i høj grad en rolig type af yoga, der er meget passiv. Man holder stillingerne længe og oplever, hvordan man bruger dele af sin muskulatur, som man sjældent benytter. Det er en yogaform, der passer udmærket til nybegyndere og som ikke kræver at man præsterer meget. Hvis man foretrækker selvforkælelse og yoga, hvor man ikke skal svede, så er Blid Yoga det helt rigtige. Det er et vidunderligt afbræk i hverdagen og man kan med fordel starte der, hvis man er nybegynder. Vinyasa Yoga er i modsætning til de ovenstående en meget aktiv form for yoga. Der kommer sved på panden og et stort smil på læberne, når man dyrker denne herlige yogaform.

Det er dog ikke for nybegyndere, så det anbefales at man prøver et par Hatha Flow timer først. Der er mange andre typer yoga hos Yoga Collective, så gå endelig ind på deres side og se hvad de kan tilbyde. Du kan helt sikker finde noget, der frister dig. Andre aktiviteter hos Yoga Collective Udover de mange forskellige yogahold byder Yoga Collective også på andre spændende aktiviteter, der f.eks. inkluderer forskellige workshops. Det kan f.eks. være foredrag om yoga og dets betydning for os. Derudover er der forskellige uddannelser i yoga, så man kan lære, hvordan man selv lærer fra sig. Det er en gylden mulighed for at udvide sine kompetencer. Alt i alt er Yoga Collective i Aarhus et fantastisk sted, som man i høj grad bør opleve.

Store Infomation

Address: Jægergårdsgade 14, 2. sal Aarhus,  8000 Danmark

Telefon: 30 49 24 69

  • A
  • A
  • A
  • A

Opening hours

Sun:Lukket
Mon:Lukket
Tue:Lukket
Wed:Lukket
Thur:Lukket
Fri:Lukket
Sat:Lukket

Flere visninger