Yoga med højt til loftet The Yoga Flat

The Yoga Flat - Yoga med højt til loftet

Interview med Nicolai Boas indehaver af The Yoga Flat på Nørrebro og Christianshavn med sin søster der også er yogalærer.

Hvad tænker du er de vigtigste elementer i et yogastudie?

En skøn atmosfære der kan skabe ro op plads samt støtter potentiel personlig udvikling. hvad oplever du, at folk ønsker og efterlyser, når de vælger yogastudie ? Det er svært at sige en speciel ting men det vi får god feedback på er kvaliteten af vores undervisning, følelsen af fællesskab/community samt de dejlige omgivelser.

Yoga boomer og har gjort det et godt stykke tid - også de mere indadvendte og spirituelle aspekter - hvorfor tror du det? og hvad tænker du om det?

Mit take på det er nok at vi tildels lever i en tid præget af navlebeskuelse. Alle kæmper en brag kamp for at finde sin plads og være “Picture perfect”. Vi ved dog alle godt et sted at det billede vi ser af folk vi ikke kender er filtreret og har gennemgået en process af “sådan vil jeg gerne have andre ser mig”. Jeg tror det kan skabe en masse ensomme mennesker der føler sig lidt forkert på den.

Gennem yogaen ønsker vi som sådan ikke at ændre på kroppen eller på hvem vi er, men vi ønsker potentielt at ændre den måde den må vi ser på den og forholder os til vores oplevelser. På et lidt dybere plan, gennem vores egen praksis kan vi finde ro og accept, ja endda kærlighed til os selv og vi møder hinanden fra et mere ærligt sted.

Altså forsøger vi at ændre den måde vi ser os selv i navlen på for bedre at kunne mærke hinanden. Måske lidt forvirrende forklaret, men i bund og grund tror jeg vi alle bare gerne vil connecte, og dette bliver vigtigere og jo mere disconnected  et liv vi lever.

Yogastudie Nørrebro

Hvorfor skal man gå til yoga ? Og hvad giver det dig

Det er vigtigt at understrege at yoga er for alle og at der ikke er én vej til indre ro og selvkærlighed.

Hvorfor skal man så praktisere yoga?

Tror spørgsmålet man skal stille sig selv mere er “hvorfor ikke”?

Jeg praktiserer yoga fordi jeg har oplevet at det giver mit liv mere mening, jeg føler jeg er en del af noget og jeg forstår bedre hvem jeg er og bliver bedre til at afkode og ændre mine reaktionsmønstre.

Jeg har lyst til at prøve yoga hos Yogaflat på nørrebro, hvad skal jeg gøre ?

Kom forbi, mærk stedet og stil os alle dine spørgsmål. Det er vigtigt for os at du føler der er plads til dig og at vi sammen altid kan skabe et sted mes højt til loftet. Se skema hos The Yoga Flat Nørrebro 

Tak for input Nicolai