Yogalæreruddannelse hos Anne Goncalves Yoga

Yogalæreruddannelse hos Anne Goncalves Yoga

 

Læs mere om Yogalæreruddannelse hos Anne Goncalves Yoga

København Tlf: 2390 1899

Hvilken yogauddannelse har du/ I selv taget?

Jeg har flere yogauddannelser bag mig og tager hvert år nye yogauddannelser og workshops for at udvikle mig og kunne give ny viden videre. Jeg er uddannet indenfor bl.a. vinyasa, yin yoga, gravidyoga og yoga nidra. De senere år har jeg især studeret og praktiseret embodied yin yoga og yoga nidra og specialiseret mig i yoga mod stress.

Hvordan beskriver i overordnet jeres uddannelse?

Jeg tilbyder en uddannelse i Yoga mod stress, som henvender sig til dem, der ønsker at hjælpe andre med blive stressen kvit med de bedste redskaber fra yogaens verden.

Hvor længe har i udbudt uddannelsen?

Jeg holdt uddannelsen for første gang i 2018.

Er der flere moduler i jeres yogauddannelse ?

Ja, uddannelsen består af tre moduler, som hver foregår over en lang weekend, fre-søn.

Hvad hedder de forskellige moduler? De enkelte moduler har ikke noget navn.

Hvad er indholdet i de enkelte moduler  Uddannelsen tager udgangspunkt i ayurveda og de tre ayurvediske typer. På hvert modul gennemgår vi en type og de yogaøvelser, åndedrætsøvelser mv. som er særligt gavnlige for de enkelte typer. Hvad koster et modul? Man kan kun købe uddannelsen samlet.

Hvad koster hele uddannelsen samlet? 13.000 Kr.

Er der eksaminer i uddannelse, som I udbyder.

Nej, ikke en egentlig eksamen, men på hvert modul underviser deltagerne hinanden og laver programmer, så de hele tiden øver sig. Får eleverne efter bestået eksamen en internationalt anerkendt certificering. Nej, jeg er ikke tilhænger af Yoga Alliance og mener ikke at der findes en organisation, som virkelig kan regulere de uddannelser, der tilbydes her i DK. Det kunne være godt at have, men eksisterer efter min mening ikke på nuværende tidspunkt. Deltagerne på min uddannelse får et certifikat, som bevis for deres deltagelse på udd.

Hvor mange undervisere er tilknyttet uddannelsen?

Jeg underviser selv og har to gæsteundervisere tilknyttet: osteopat Allan Dammose underviser i anatomi, specielt set ud fra, hvad der sker i krop og hjerne under stress, og læge Charlotte Bech underviser i ayurveda.

Hvad kan man bruge jeres yogauddannelse til ?

Yoga er en anerkendt og veldokumenteret metode i behandling og forebyggelse af stress og blandt deltagerne har været psykologer, yogalærere, fysioterapeuter, stressterapeuter mm. alle sammen med det til fælles at de gerne vil inddrage det kropslige i behandlingen af stress.

Nævn de tre bedste ting ved jeres yogauddannelse ?

Du lærer en holistisk tilgang til stress, som inkluderer både krop, sind og sjæl. Du lærer om de 3 ayurvediske stresstyper, hvordan vi reagerer forskelligt på stress – og hvorfor der også er brug for forskellige værktøjer i behandlingen af stress. Du får adgang til et online forum med yoga videoer, meditationer, artikler og andet du kan lade dig inspirere af til din undervisning

Ring gerne til Anne på Tlf: 2390 1899 og høre mere om Yogauddannelsen.