Run Yogi Run .. Run and Relax workshop

"Høj sol og issskoldt.

Det er lørdag og jeg har meldt mig til Run & Relax workshoppen hos Hamsa Yoga, med yogalærerne Philip Monberg og Nanna Wagner.

Jeg har besluttet mig for at dette er dagen hvor årets løbesæson indledes...vel vidende at jeg har brug for så meget hjælp og støtte som muligt. Og det er lige præcis hvad jeg får (hånden på hjertet, jeg havde helt sikkert fundet frem til et par rigtig gode grunde til at råbe et indre "abort mission" og vende tilbage til hjemlig hygge).

Opvarming i gården, med god plads til grin og sjove kommentarer. Og så afsted. Rundt om Søen. Bare en enkelt sø. Og det er rigeligt.

Philip har ilagt passende social intervaltræning på langsiden...og det trækker tænder ud, på den gode måde. Støtten til at gennemføre findes i såvel de andre (alle niveauer, så der er altid nogen at følges med) og i Philip der hele tiden har et godt overblik over hvor alle er, og selvfølgelig venter på de sidste med et par motiverende opråb.

Retur i Hamsa skiftes der til yogatøj, vi forkæles med en sund drik, og så ellers igang med knap to timers anusarainspireret yoga med fokus på de led, sener og muskler der bruges, og belastes under løb.

Bagefter har jeg det som om jeg er blevet gennemarbejdet, både i åndedræt, krop og nervesystem. Min krop er træt og jeg er afslappet, dejlig løftet i humøret og fuld af energi, på den der fine måde der får sanserne til at vågne og opleve livet, lyset, lyde og dufte på en ny måde. Alt i alt en kombination jeg helt klart vil prøve igen, og aller helst sammen med andre.

Så på med løbeskoene og kom til yoga!"

OM Run and Relax

Run and Relax Scandinavia blev grundlagt i 2011 i Norge og ejes & drives af
Vibeke Klemtsen, Margit Unander og Marianne Borchgrevink. Deres vision er at inspirere moderne travle kvinder,til at finde en bedre balance mellem arbejdsliv, familieliv og deres sociale liv.

En sund livsstil, kan hjælpe med til at man kan holde sig i form, se godt
ud og få frigivet stress i hverdagenRUN & RELAX står for skandinavisk æstetik, og en
innovativ anvendelse af kvalitetsstoffer.

Med et stærkt fokus på funktionalitet, er ambitionen at levere et look, der inspirerer kvinder til både at dyrke mere sport, men også til at finde ro inden i. Vores Yoga og Sweat kollektion er designet i Skandinavien og produceret i Portugal.

Vi bruger bæredygtige materialer såsom bambus i Yoga kollektionen, og teknisk svedtransporterende materialer i Sweat kollektionen. Vores tøj er fri for mærkbare sømme og har en høj komfort. Run and Relax kan købes online på yogalove.dk