INVERSION CONVERSION W. CHRIS CHAVEZ @ HAMSA YOGA STUDIO ☼ - IT'S ONLY YOGA MAN.

Inversion Conversion w. Chris Chavez @ Hamsa Studio

Af Christin Illeborg

Mit første besøg i Hamsa yogacenter faldt på en tør plet. Jeg havde en virkelig sjov workshop med Chris og Hamsa virker meget hjemlig, med en dejlig atmosfære der gjorde at jeg følte mig velkommen, selvom jeg ikke er en af de "faste" yogis. I går aftens mødte jeg så Chris til en workshop; der ville få min lotus til at blomstre i mange år frem. Jo, det kunne jeg godt tænke mig.

Se YOGALOVE udvalg af Yogaudstyr i vores webshop

"You got realy realy open hips!"

Chris er Anusara inspireret og så forførende opmuntrende i sin tilstedeværelse, at jeg let kunne komme til at gå ud over min egen grænse, bare for hans skyld. Og han gjorde det virkelig godt. Han havde mange ord, billeder og klapsalver, der satte mine mundvige i opadgående.

Jeg forsøgte at holde fast i mine gode velkendte grænser, men måtte overgive mig, da han kom forbi mig og med høj røst proklamerede: "You got realy realy open hips!" Et kompliment jeg ikke har hørt før. Åbne hofter er åbenbart meget fint!.

Vi grinede meget sammen disse timer og det var meget befriende. Måske var det den legende tilgang, men overrasket var jeg i hverttilfælde over at befinde mig sikkert guidet frem i en siddende fuld lotus og i en håndstand i halv lotus.

 

Gennem yogaen kan træne vores tålmodighed og vedholdenhed

Det var også en undervisning der var spirituelt opløftende. Jeg kan ikke være mere enig med Chris, da han til slut fortalte at avanceret yoga handler om at være sensitiv og respondere klogt på det vi mærker i kroppen.

At vi gennem yogaen kan træne vores tålmodighed og vedholdenhed og så et lille frø hver gang vi er på måtten, så vil vores praksis blomstre som en Lotus, når omstændighederne er rigtige. Omstændighederne var gode i går. Jeg kommer helt sikkert igen, tænker jeg, her efter mit første hamsayogafix.

Se YOGALOVE udvalg af Yogaudstyr i vores webshop

Hamsa laver nemlig ofte workshops med mange forskellige yogalærere og jeg nyder at blive inspireret i min egen årelange praksis. Christin Illeborg Mindfulness Kognitiv Terapeut Yoga/meditationslærer V. Coaching, Terapi & Yoga www.christinilleborg.dk