KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Yogagames – hent inspiration til resten af året

Yogagames – hent inspiration til resten af året

Af Anna Pia Holmgaard

De seneste år har der været forskelige yoga-events i Danmark – Århus, København og endda Hindsgavl på Nordfyn har de seneste par år haft yogafestivaler. Præcis som kunsthåndværk, musik, rejser, helse og design er yogaen blevet et livsstils-’produkt’, som mange ønsker at opleve i bredere forstand end ’blot’ den ugentlige yogaklasse i hverdagen.

En af de smukkeste byer i norden – Stockholm, skyder året godt i gang med YogaGames – en todages-festival i starten af februar, hvor der er rig lejlighed til at opleve et stort og meget varieret udbud af yogatræningsformer, stilarter og personligheder sammen med alle typer udøvere: de supertrænede og begynderne, side og side. Det er måske en af de fineste oplevelser, man kan forstille sig at yogaen give: At den forener – ikke bare krop og sind, men også alle typer mennesker: Forretingsmanden, der oplever, at yogaen rent faktisk giver ham en pause i hverdagen til den dybt spirituelle, der oplever nye dimensioner i verden og teenageren, der kan klare sin hverdag og svære tanker med hjælp fra yogaen. Der er plads til alle.

YogaGames i 2018 er vinyasa, yin-yoga og hatha-yoga, ashtanga, kundalini og meditationer på åndedræt og ayurvedisk livsstil blandt de mest kendte yogaformer og teknikker, man kan opleve. Med en booking føler fem daglige klasser med – og det er rigeligt for de fleste, eftersom de ligger ret tæt på hinanden.  Fredagen er forbeholdt workshop – herunder med den verdenskendte Dave Stringer,d er arbejder intenst med lyd som yogisk indflydelse på velvære og indre ro.

Klasserne kan rumme mellem 80 og 150 personer – så der er også garanti for at opleve yogaen på en helt ny måde med meget store forsamlinger, der skaber en særlig energi.

Brug rabatkoden " Yogalove" her 

YogaGames er placeret på Södermalm i München-bryggeriets gamle sale, der er ombygget til moderne konferencested og ligger særdeles centralt i byen tæt ved t-banestationer. Der er stadig billetter til YogaGames og med en billet får man ikke kun yoga, men også adgang til helsemesse – og ikke mindst, Stockholm i vinterklæder.

God fornøjelse – Yogalove er naturligvis med på YogaGames og skriver reportager og interviews til bloggen fra eventet.

Brug rabatkoden " Yogalove" her