Vinter·retreat Med Ditte Bykaerholm Nielsen

Meditations Retreat Ditte Bykaerholm Nielsen Vinter·retreat

Meditations Retreat med Ditte Bykaerholm Nielsen Weekenden 4-6 November 2016 · Pris: 4.200 · Sted: Skoven Kalder, Sverige.

Indre Stilhed, hvile, varme og restitution

I en dyb tilladen og lytten til Stilhed, opdager vi at Stilheden kalder fra alle steder, alle ting og alt levende. At stilheden hviler i alt og at vi derfor aldrig er alene. Når vi lader Stilheden at få fylde i vores liv er den som en underliggende kraft og platform, der støtter, nærer og holder os i alt hvad vi er og gør og oplever. I oplevelsen af at være holdt lige som vi er kan vi slappe af med at skulle forandre og optimere os selv og vi kan opleve vi os meget elskede.

Hør Ditte fortælle om det at "tage på et retreat", effekterne samt muligheden for forandring ved Meditations Retreat

Vidunderlig natur med skov og sø og basal luksus på det lækre retreatsted “Skoven kalder”

Vinterretreatet er en invitation til at nære dig selv gennem forskellige praksisformer og samt økologisk ayurvedisk kost der forbereder på og balancerer os i vinterperioden.

Du vil gennem hele retreatet få masser af inspiration til hvordan du resten af vinteren kan fortsætte med nære og balancere dig selv. Retreatets tema er Stilhed og hvile og vi vil være i stilhed en del af tiden.

yogaretreat sverige

 

Meditations Retreat iWeekenden d. 4/11 2016 kl. 14.00 – 6/11 2016 14.00

Sted: Retreat stedet Skoven Kalder, ved Ryd I Blekinge Län, Sverige.Skoven Kalder er en smuk perle ved en bedårende sø midt i den stille skov. Med sin storslåede natur og lækre boligindretning er det et basalt luksus retreatsted med en hjemlig stemning og masser af hjerterum.

Pris, tilmelding og betaling: Pris 4200,-Prisen dækker hele opholdet incl: økologisk ayurvedisk mad, overnatning, sengetøj,håndklæder, alle praksisser og olie til selv-abhyanga.

Medbring: 1 gammelt håndklæde til selv-abhyanga, et par varme gamle sokker, 2 tykkere faste tæpper, notesbog, evt. egen yogamåtte.Tilmelding sker på mail@dittebykaerholm.dk, hvorefter får du tilsendt en faktura. Først når fakturaen er betalt har du sikret dig en plads på retreatet.

Ditte Bykærholm Nielsen underviser i yoga og meditation.

Ditte Bykærholm Nielsen underviser i yoga og meditation

Yoga er for mig at være mig selv helt naturligt – at leve og være sandhed. Jeg er særligt optaget af, hvordan vi mennesker gennem mindfulde kropsbevægelser og meditation kan opdage, hvor lidt vi behøver at anstrenge os fysisk og mentalt, for blot at være os selv og holde af os selv.

Med Retreatet jeg ønsker at skabe rum at vi sammen kan opdage de mange iboende muligheder for healing der ligger i os, når vi forbinder os mere til det der er naturligt og sandt. I min guidning vægter jeg sensitivitet, venlighed, nærvær og vågenhed lige såvel som alignment, glæde og power. Jeg væver altid tematiske snakke ind, der går direkte til hjertet og hverdagslivet.

Jeg krydrer ligeledes min guidning med viden og erfaring fra min passion for myter, poesi, meditation, ayurveda og levet liv. Derudover har jeg stor glæde ved og erfaring med at arbejde en til en med elever.

Jeg har undervist i yoga siden 2009, underviser workshops i Danmark og scandinavien samt uddannelser i restorativ yoga, og at undervise fra Hjerte. Jeg har beskæftiget mig med undervisning, pædagogik og psykologi de sidste 20 år.