Copenhagen Yoga Festival 2018

Copenhagen Yoga Festival 2018

Yoga, meditation, dans, lækker vegetarmad fra alle verdenshjørner, musik, kaffe, foredrag og en masse dejlige mennesker samlet på Tiøren i København = opskriften på den perfekte weekend!

I den kommende weekend løber Copenhagen Yoga Festival af stabelen, og igen i år har de slået pjalterne sammen med Vegetarisk Festival, så alle yogier er sikret lækker vegetarisk mad og drikke i festivalens madområde.

Festivalen i københavn har fået vokseværk og byder i år på endnu flere arrangementer spredt ud over hele weekenden, og det er den perfekte lejlighed til at prøve forskellige yogavarianter af og opleve inspirerende yogalærere i verdensklasse inden for alle stilarter og traditioner. Der er masser af inspiration at hente for både de nysgerrige, nybegynderne, de øvede yogis og yogalærerne. I år har festivalen desuden skruet op for ambitionerne på musikfronten, hvor man både kan opleve DJs, kirtan med mantra chanting, ecstatic dance, sound bath og livemusik med blandt andet Sys Bjerre, Tim Schou og Stine Steendorph.

 

Læs interviews fra sidste år Copehagen Yoga festival her