KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din indkøbskurv er tom.

Yama

Yama producerer yoga- og hot-yogaprodukter af højeste kvalitet. Folkene bag er ivrige yogaentusiaster, og de sætter derfor en ære i håndplukke de bedste produkter, som altid afprøves inden en leverandør vælges. Derfor er der særdeles stor fokus på kvalitet, bæredygtighed og dig som yogaudøver. ” I 2009 tog jeg til England for at danse, og der blev jeg for alvor glad for hot yoga” fortæller Emilie Schack, ejer af Yama, der som 6-årig startede på Det Kongelige Teater, hvorfra hun i 2009 blev uddannet balletdanser.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Emilie Schack blev i 2012 certificeret yogalærer fra Nalini Yoga, og siden har hun videreuddannet sig indenfor mange forskellige yogagrene. Netop nu er hun i gang med en 200-timers uddannelse i Yin Yoga.

Yogamåtter til hot yoga 

Det er især Hot Yoga, der har overrasket hende med alle de fordele, det har på krop og sind: ”Varmen har rigtig mange gode egenskaber. For mig virker varmen meget meditativ og er på samme tid med til at hjælpe mig med at vedligeholde smidigheden og styrke min balance” Siger hun. Emilie Schack fortæller desuden, hvordan yogaen for hende fungerer som et frirum, hvor hun kan få lov til bare at være sig selv og tage de pauser, hun har brug for. Det er en kontrast, der komplementerer hendes erhverv utrolig godt, fordi hun som danser hele tiden skal præstere sit bedste og konstant bliver bedømt.

Yamamåtten er det sted, hvor hun bare kan være uden at gøre. Emilie Schack startede Yama, fordi hun kunne se frustrationen i sine elevers øjne, når de gled rundt på deres normale yogamåtter. Hun tænkte, at der måtte være en bedre løsning, og således kom yamamåtten på banen. Glæden ved at se eleverne, der står fast på yamamåtten er kæmpe stor for hende, og hun ser det ikke bare som en god hot-yogamåtte, men som et projekt, der fører hende nye steder hen hver dag.