KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din indkøbskurv er tom.

Suki Skin Care

Suki – samvittighedsfuld og naturlig hudpleje Hvis man er en af dem, der gå op i at man kun vælge det bedste til sin hud og for miljøet, så er man med garanti stødt på den store udfordring, at de to ting ikke altid er kompatible. Mange af de store firmaer, der producerer hudplejeserier gør det udelukkende med profit for øje, uden tanke på hvilke konsekvenser det har for miljøet.
Sorter faldende

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

CO2 udslippet vokser år for år, disse firmaer bærer helt klart deres del af skylden. Det betyder dog ikke, at det er helt umuligt at finde produkter, der er sunde for huden og som ikke sætter store fingeraftryk på miljøet. Siden 2002 har Suki sørget for, at man kan få de bedste produkter, der giver en sund og smuk hud samtidig med, at der bliver taget hensyn til miljøet.

Hvad er Suki?

Suki er et firma, der blev grundlagt i 2002 af Suki Kramer, der hele sit liv har døjes med hudproblemer, allergier følsomhed og meget mere. Det frustrerede hende i høj gad og hun forsøgte i en årrække alle de gængse naturprodukter, der skulle egne sig til sart hud og være skånsom. Som man kunne forvente, så hjalp det intet og hendes frustration voksede sig større og større. De mange års kamp gjorde at Suki Kramer samlede sig en masse erfaringer, som fik hende til at indse, at hudproblemer ofte dækker over, at der er noget galt længere inde. Huden viser blot, hvad der foregår i resten af vores krop. Problemet er blot, at mange hudplejeprodukter til sart hud, indeholder stærke og yderst potente ingredienser, der i sidste ende blot ender med, at skabe ubalance i resten af kroppen, og så er man lige vidt. Suki besluttede at skabe en serie af hudpleje produkter, der gik direkte efter problemerne, men uden at være for kraftige og forstyrrende på resten af kroppen. Det var noget af en opgave, men den dag i dag er Suki stadig et af de mest populære brands til sart og følsom hud, så noget må hun da have gjort rigtigt.

Miljøet og balancen er i fokus hos Suki

Hos Suki er hensynet til naturen og de med sart hud i fokus, hvilket man klart kan læse på deres hjemmeside. Alle deres produkter egner sig enestående til gravide, ammende og spædbørn, der er nogle af de mest udsatte og følsomme grupper. Men man kan uden bekymring benytte Suki produkter, uanset hvor udsat og sensitiv man er. Al produktion foregår i Massachusetts i USA, hvor man går meget op i, at der skal være så lidt CO2 udslip som overhovedet muligt. Det betyder at miljøet lider minimal overlast, hvilket er mere end man kan sige om de mange giganter, der dominerer markedet. Desuden benyttes der så lidt plastik som overhovedet muligt i emballage og pakning. Suki benytter langt hellere glas, der både er mere miljøvenligt, men som også er bedre for produkterne. Produkter fra Suki Når det kommer til at fremstille produkter, så skal man lede længe for at finde et firma, der er mere samvittigheds- og hensynsfulde end Suki. Alle deres ingredienser er 100% naturlige og uden parabener. Derudover er der ingen allergener, ingen sulfater, ingen syntetiske farver eller lignende. Slutteligt er ingen af produkterne testet på dyr, hvilket man ellers ofte ser i den kosmetiske branche. Så Suki har samvittigheden i orden, hvilket man som forbruger vil kunne glæde sig over. Et af de allermest populære produkter fra Suki er den enestående Skin Crisis Intervention Exfoliate Foaming Cleanser, der er et enestående produkt. Den renser porerne og reducerer opbygningen af giftstoffer i huden. Den hjælper med at give en glattere og blødere hud, der stråler af sundhed og velvære. Tør hud er en ting, som man ikke længere behøver bekymre sig om, med denne fantastiske cleanser. Skal man kun købe et produkt fra Suki, så er dette produktet. Prøv Suki allerede i dag Hvis du er en af de mange danskere, der døjer med sart hud og allergier, så prøve produkterne fra Suki. Du vil på rekordtid opleve, hvordan din hud får det bedre og bliver mere elastisk. Den stråler nærmest af sundhed efter ganske kort tids brug. Suki er ikke uden grund et af de mest populære brands på markedet. De er dog heller ikke kommet sovende til den succes, som er velfortjent.