Spiritual Gangster

Spiritual Gangster

Spiritual Gangster designer moderne yoga toppe, tank tops samt yogi-inspirerede tees og warm-up jakker. Mærket blev grundlagt i 2008 af Vanessa Lee og Ian Lopatin som en simpel t-shirt linje. Siden fandt Spiritual Gangster vej til yogi fællesskabet, hvor det har manifisteret sig som super cool tøjfirma og leverandør af awesome yoga gear og high-end yoga tøj.

12 varer

Faldende orden

Spiritual Gangster produceres i USA 

Spiritual Gangster designer yoga tøj til både mænd og kvinder. Designet er på samme tid både retro og moderne. Deres yoga tanks, tees og hættetrøjer har alle små detaljer, der gør dem totalt urban. Ofte med kant og budskaber, som giver nyt liv til den gamle praksis, som yoga er. Spiritual Gangster produceres i USA i stoffer af høj kvalitet.

Stoffet er typisk en blanding af bomuld og et elastisk materiale som eksempelvis lycra, som lader huden ånde og sikrer perfekt pasform og plads til bevægelse. Spiritual Gangster er det perfekte valg, når du udøver yoga, men kan også mikses med cardigans og jeans til hverdagsbrug. Spiritual Gangster fornyer kollektionen hvert halve måned og gør sjældent brug af re-print. Så har du først ”forelsket dig”, er det med at slå til, før det er for sent.

Super komfortable loungewear og er sjove toppe.

Siden da har de fået en enorm respons fra fans, og er vokset til hvor de er i dag: tjener yoga tøj behov for både mænd og kvinder med en bred vifte af cool, indie designs. Spiritual Gangster tøj byder retro og kantet design og budskaber, der bringer et moderne look til den gamle praksis med yoga. Deres yoga tanks, tees og hættetrøjer har alle små detaljer, der gør dem totalt urban og har en unik udbrændthed vask eller placeringen af den åndelige Gangster logo. Spiritual Gangster ændrer deres lineup hvert 6 måned og sjældent re- printer en top.

Så når du finder den åndelige Gangster toppen eller hættetrøje af dine drømme du hellere få nu, før dens gået!

Deres toppe er perfekt til din yoga praksis, er super komfortable loungewear og er sjove toppe til at bære. Spiritual Gangster er lavet i USA med stor kvalitet og pleje. Stoffet er normalt en blanding mellem bomuld og et elastisk materiale såsom Lycra at give dig en lille smule ekstra plads til at flytte. Stoffet er åndbart, funktionalitet og bevæger sig med dig. Den varme op jakker er hyggelige og har en afslappet endnu flatterende pasform.

Pasformen er let og behageligt, perfekt til at arbejde ud. Deres tank tops kan også parre smukt med cardigans, jeans og andet hverdagsbrug. Tjek vores samling af Spiritual Gangster toppe og hættetrøjer og finde den perfekte stykke til din praksis.