KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din indkøbskurv er tom.

yoga bukser

Vælg de rigtige yogabukser I yogapraksissen skal træningstightsene være i topkvalitet, fordi de skal kunne holde til at slide på yogamåtten og til at bære de mange, brede stræk, som yogapraksissen byder på. Det er også vigtigt, at man vælger yogabukser, der er bløde og behagelige at have på, og som ikke har gnavende syninger og lynlåse, når man f.eks. laver liggende stræk eller meditation.

Sorter faldende

pr. side
Sorter faldende

pr. side

Yogabukserne fra Run and Relax giver dig maksimal komfort i din træning. De er specialdesignet til yoga og pilates men kan også bruges til løb og fitness. For alle yogabukser fra Run and Relax gælder bløde men stærke materialer, som er strækbare og fleksible. Materialet er desuden svedafvisende og hurtigtørrende. Der gælder også enkle designs, som har fokus på den skandinaviske æstetik. Mange af yogabukserne fra Run and Relax har også en høj talje, så de bliver siddende optimalt under hele træningen. Bukserne fås i forskellige modeller, designs, farver og størrelser, så du kan vælge de helt rigtige til din garderobe.

Run and Relax Yoga Bukser

Har du også svært ved at balancere en hverdag med familie, venner, arbejde, husholdning og træning? Du er ikke den eneste. Det kan være svært at få presset alt dette ind i hverdagens skema. Så hvor skal man finde energien og motivationen til at få trænet hver dag? For nogle starter det med træningsoutfittet, og derfor har Run and Relax skabt en kvalitets – og modebevidst kollektion af det lækreste træningstøj, der kan hjælpe med at booste motivationen for at komme i gang.

Hvorfor vi elsker yoga

Yoga er en af de mest moderne livsstilstendenser lige nu, fordi den formår at kombinere aktiv træning med dyb meditation. Det er noget, der tiltaler mange moderne kvinder, som gerne vil leve et aktivt og sundt liv, men som også har brug for at trække stikket ud en gang imellem og hvile i sig selv.

Konceptet bag brandet

Run and Relax er et skandinavisk sportstøjsmærke, der startede i Norge i 2011. Run and Relax’ målsætning er at imødekomme alle de travle, moderne kvinder og give dem de bedste vilkår for at gøre træningen til en del af hverdagen. Det gør de ved at specialdesigne det bedste sportstøj til de forskellige sportsgrene - især løb og yoga. Designene har fokus på kvalitet, komfort, funktionsdygtighed og er ikke mindst tilpasset moden, så det er attraktivt at hoppe i det smukke, lækre træningstøj og komme i gang.