KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din indkøbskurv er tom.

yoga bh

Run and Relax Yoga BH

Lad os bare sige det, som det er. Dyrker man meget yoga, vender man også en del på hovedet. Derfor giver det sig selv, at det er vigtigt for alle yoga-elskende kvinder at vælge en god og stabil sports-bh. Nogle gange er det måske ikke den helt rigtige, man får fat i den lokale sportsbutik, for mange ved ikke, at der faktisk er udviklet helt særlige bh’er til yoga. De kan f.eks. findes hos Run and Relax, som har lavet sin egen kollektion af sportsbh’er, der kan optimere lige præcis den træning, du dyrker.

Sorter faldende

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

Hvilken type sports-bh skal du have?

Run and Relax har designet tre typer sports-bh’er: Yoga-bh’en, hotyoga-bh’en og sports-bh’en. Alle disse sports-bh’er kan selvfølgelig bruges til enhver træning, men de har hver især specielle kvaliteter, der gør dem mere egnede til den type sport, de er designet til. Yoga-bh’en er særlig, fordi den har en ekstra behagelig fitting, samtidig med at den slutter godt til under brystet uden at sidde for stramt. Dyrker du mest Hatha, lyengar eller yinyoga, kan du med fordele vælge denne almindelige Run and Relax yoga-bh. Dyrker du mest flow, bikram eller hot-yoga, kan det være mere optimalt for dig at vælge hotyoga-bh’en, som er designet i et materiale, der er særligt svedtransporterende.

Run and Relax’ almindelig sports-bh er optimal til løb og anden fitness.

Fælles for de tre typer bh er, at de alle er designet i super bløde materialer, som giver maksimal komfort under træningen. Alle tre typer bh findes selvfølgelig i forskellige modeller, farver og størrelser. Så hvad enten du er til neutrale eller friske farver, smalle stropper eller brede stropper, med eller uden bøjler, så er der helt sikkert en model, der passer til din smag og stil.