KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

EcoYoga

ECO Yoga måtter

For dig der har en yogapraksis og er bevidst om miljøet. Eco yogamåttens overflade indeholder et tyndt lag jutesnor, hvilket giver dig et super fast greb og grounding på måtten. Ecoyoga yogamåtten er 100% miljøvenlig og økologisk produceret af naturgummi og uden brug af PVC!

Sorter faldende

pr. side
Sorter faldende

pr. side

Fra deres hovedkontor i Skotland leverer EcoYoga måtter, der skaber den perfekte overflade til din yoga praksis. EcoYoga producerer yoga måtter, der er 100% miljøvenlige og lavet af naturgummi. Med brugen af bæredygtige råmaterialer er EcoYoga et godt valg for dem, der ønsker at beskytte miljøet og samtidig sikre en yogamåtte fra en af de mest velrenommerede producenter på markedet.

Bliv fortrolig med yogamåtter fra EcoYoga

Toppen af måtten er dækket med et tyndt lag jutesnor. Det giver et godt og naturligt greb til både hænder og fødder. Dimensionerne af måtterne er 183cm x 61cm x 4mm. Den 4mm tyk yoga måtten er den bedst sælgende variant og imødekomme behovet hos både begyndere og øvede yoga entusiaster. Bliv fortrolig med yogamåtter fra EcoYoga og føl dig tættere på naturen med træning på EcoYogas organiske overflade! Findes I disse skønne farver til konkurrencedygtige priser: Lavendel, koksgrå, hvid og olivengrøn.