KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din indkøbskurv er tom.

Bioeffect

Bioeffect Hvem er Bioeffect? Bioeffect er et islandsk firma der specialiserer sig i kropspleje og skønhed, hvilket de stræber efter at opnå med naturlige produkter, der er fremstillet på en måde, der er skånsom for miljøet. Det er især hud, der er det helt store fokusområde hos Bioeffect og takket være deres Bioeffect EGF, så har de formået at skabe et af de mest enestående og virkningsfulde produkter på markedet.

Sorter faldende

pr. side
Sorter faldende

pr. side

Bioeffect – nyskabende og miljøvenlige

Normalt forbinder man ikke makeup og skønhedsbranchen med miljøvenlige metoder, snarere tværtimod. Man husker på alle de skrækhistorier om forsøg på dyr og alverdens ubehagelige ingredienser, der er mere eller mindre skadelige for kroppen, for slet ikke at tale om miljøet. Der er dog også sandhed i de historier, for der er mange skruppelløse virksomheder, der ikke skyr nogen midler for at få deres produkter på markedet. Der er bare det problem, at det foregår på en uetisk måde, som ofte er yderst skadelig for både mennesker og naturen. Men det kan alt sammen være fortid, for Bioeffect har bevist, at det kan lade sig gøre at fremstille enestående produkter, der ikke skader miljøer og som er lavet af naturlige ingredienser. Deres produkter fremstilles af byg, der dyrkes på en måde, der rent faktisk er CO2 negativ, så i modsætning til andre hudpleje produkter, så er Bioeffect ikke en byrde for naturen. Bioeffect benytter naturlig geotermisk energi og underjordiske kilder af gletsjervand, så der er ingen tvivl om, at hele processen foregår med naturen i centrum. Intet testes på dyr.

Hvad er Bioeffect EGF?

En af de ting, som man meget hurtigt støder på, hvis man læser om Bioeffect er begrebet EGF. Men hvad er det egentlig? Bioeffect EGF står for Epidermal Growth Factor, der er et naturligt forekommende protein, som hjælper huden med at forny sig selv og giver et yngre udseende. Det blev opdaget i 1980erne og faktisk var det så stor en opdagelse, at de to forskere, der arbejdede med det modtog Nobelprisen i 1986. Hvis ikke det i sig selv er nok til at overbevise om den gode effekt af EGF, så behøver man blot prøve produkterne. Gang på gang brillerer forskerne hos Bioeffect med nye produkter, der hjælper med at give et sundere og mere ungdommeligt udseende uden at ty til giftige kemikalier og dets lige. Der har dog været et stort problem, når det kommer til at udvinde EGF, for det er et produkt, der findes i mennesker og dyrs væv. Det har givet problemer med at udvinde EGF, da man risikerer smitte eller etiske dilemmaer. Men Bioeffect fandt en løsning, der ikke alene er risikofri, men som endda er langt renere end nogen af de andre metoder. De udvandt det fra byg. Bioeffect produkter Når man siger at Bioeffect er blandt de bedste, så er det ikke løgn. De har udviklet en bred serie af produkter, der hjælper med at holde huden ung og sund, således at man altid kan føles sig godt tilpas og se fantastisk ud. En af de absolut bedst sælgende produkter er Bioeffect EGF Serum, der er det helt store flagskib hos Bioeffect. Det er et serum, der hjælper med at holde huden ung og elastisk. EGF Serum er en yderst potent anti-age løsning, der hjælper med at udglatte rynker og give huden glød. Produktet indeholder kun 7 ingredienser, der alle er naturlige og rene, så man slipper for en masse kemikalier. Skal man kun have et produkt fra Bioeffect, så er der ingen tvivl om, at det bør være Bioeffect EGF Serum. Bioeffect har desuden en masse andre enestående produkter, såsom EGF Eye Serum, der er specielt udviklet til huden ved øjnene, ser er i særlig fare for at blive slidt og vise tegn på aldring. Desuden er der den populære 30 day treatment, hvor man får alt det man skal bruge, for at give sin hud den helt store overhaling. Som Bioeffect selv siger, så er det en fantastisk ”kickstarter” for huden og kan med fordel benyttes 1-4 gange om året for at få en intensiv behandling. Bioeffect er kommet for at blive Bioeffect er nyskabende og etiske i deres metoder, hvilket er noget man har savnet i denne verden. Dertil kommer, at deres produkter er intet mindre en enestående. Kombinerer man de ting, så har man en virksomhed, der er kommet for at blive og som bliver ved med, at sende enestående produkter på markedet til glæde for os alle.