KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Yogabukser damer

Der er ikke noget værre end at ligge i den afslappede stilling savasana og mærke en dobbeltsyning gnave i lænden. Eller at sidde i lotusstillingen og mærke en lynlås nive ind i anklen. Hvis man bruger sine almindelige løbetights, som har uheldige syninger og lynlåse, kan de komme til at stå vejen for en god yogatime. Derfor skal man kigge efter træningstights, der er specielt fremstillet til yoga.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

5 kvaliteter gode yogabukser skal have

De er enkle i snittet. Det vil sige uden lynlåse og alt for mange syninger. Kig f.eks. efter yogabukser der er lavet i bambus-materiale, da de ofte er lækre og bløde med få eller ingen syninger. De er fleksible og elastiske. De skal kunne bære de mange brede stræk, som din yogatime byder på, helst uden at revne. Det vil give dig maksimal bevægelsesfrihed. De skal sidde tæt uden at føles stramme. Behagelighed og bevægelighed er nøglekvaliteter, du skal kigge efter, når du køber nye yogabukser. Det er klart en fordel, at bukserne sidder kropsnært, da de ellers vil rutsje op og ned af benene. Det kan også være en fordel at vælge bukser med ekstra brede taljebånd, så de holdes optimalt på plads under hele praksissen. Materialet passer til din praksis. Dyrker man f.eks. yinyoga eller meditation, hvor dybe stræk og afslapning er i fokus, skal man vælge et tykkere stof, der kan holde en varm på gulvet. Dyrker man f.eks. hatha – eller flowyoga, hvor stående stillinger, stræk og let træning er på programmet, kan man vælge et tyndere materiale med meget stretch. Dyrker man hårdere flow - eller hot yoga, kan det være en fordel at have kortere yogabukser designet i et svedtransporterende materiale. At DU føler dig tilpas med yogabukserne. I yoga er det altid vigtigst at lytte til sig selv – også når man shopper nyt træningstøj. Er det rart at have på? Passer det i størrelsen? Skal de matche med en bluse du har?

Hvor kan man købe yogabukser til damer?

Fordi yoga er blevet så populært, er flere sportskæder begyndt at designe hele kollektioner af træningstøj kun til yoga. Det være sig f.eks. Sportsmaster og Intersport. Her kan man finde alment yogatøj, som har en fin kvalitet. Søger man et særligt brand eller et særligt materiale, kan man med fordel informere sig på nettet. Run & Relax har f.eks. et stort udvalg af lækre yogabukser i særlig god kvalitet og materiale. Søger man yogabukser i den billige ende, kan man f.eks. kigge i H&M, hvor priserne er i bund men kvaliteten knapt så god.