KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Hot Yoga bukser

Hot yoga er efterhånden blevet super populært i Danmark. Og det er forståeligt nok, da denne træningsform har rigtig mange fordele for kroppen, samtidig med at træningen både er sjov og anderledes og tilgængelig for alle.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hvad er hot yoga?

Hot yoga er en sidegren af yogaen, som er særlig, fordi yogaen dyrkes i et 40 graders varmt lokale. Denne type yoga har en særlig genopbyggende effekt for kroppen, fordi varmen blandt andet gør muskler og led afslappede og smidige. Varmen stimulerer svedkirtlerne, øger blodtilførslen og åbner porerne i huden, så affaldsstofferne kan udskilles. Hot yoga kan altså give dig en bedre form, et bedre immunsystem og kan modvirke skader på muskler og led. Men hvad med træningstøjet? Kan man bruge sit almindelige træningstøj til hot yoga, eller skal man købe nyt?

Træningstøj specielt designet til yoga

Som i alle andre yogaformer bør man gå efter træningstøj, der er designet til netop yoga. Hovedsageligt skal man kigge efter disse fire ting, når man køber bukser og tights til sin yogapraksis: Tætsiddende modeller, blødt og holdbart materiale, stor strækbarhed i stoffet og enkelthed i designet. Det er mest optimalt at have tætsiddende yogatights på, så man sikrer sig, at bukserne ikke glider op og ned, når man f.eks. laver øvelser, hvor man vender på hovedet. Materialet skal være af god kvalitet og have en stor strækbarhed, da man vil opleve mange, brede stræk i yogatimen. Enkelthed i designet betyder, at bukserne ikke har gnavende syninger eller lynlåse, som kan blive en gene undervejs i praksissen. Særligt til hot yoga Når man dyrker hot yoga i 40 graders varme, kan det være mest behageligt at bære korte yogabukser eller en heldragt med korte ben og ærmer. Man skal desuden vælge et tyndt stof, som har god åndbarhed og er svedtransporterende.

Find dine hot yoga bukser på nettet

Træningstøj, der er specielt designet til hot yoga, kan godt være lidt svært at finde i de almindelige sportsbutikker. Heldigvis findes der masser af internethjemmesider, som forhandler lækre hot yoga bukser. Her kan du finde de helt rigtige til dig og din træning. Namaste!