KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Pilates tilbehør

Pilates tilbehør

En del Pilates øvelser kan udføres uden hjælpemidler af nogen art, mens andre øvelser kræver udstyr af forskellig slags. Først og fremmest er det nødvendigt at have noget passende træningstøj, som skal være tætsiddende uden at stramme eller genere. Desuden kan det være en fordel til nogle typer øvelser at have Pilates sokker, som giver sikkerhed og komfort, især hvor maskiner anvendes.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Træningsmåtte og Pilates ring

Desuden findes en række enkle hjælpemidler, som udvider mulighederne for de forskellige Pilates øvelser. En god træningsmåtte er eksempelvis nødvendig for at udføre siddende og liggende øvelser. Men også en såkaldt Pilates ring kan med fordel anvendes til at koncentrere træningen om enkelte, specifikke muskler, så træningen på den måde bliver mere målrettet og effektiv.

Skumrulle

Tilsvarende findes enkle redskaber som en skumrulle, der er særlig god til et styrke bestemte muskelgrupper, mens rullen samtidig hjælper med at strække ud og spænde af. Blandt andet ved genoptræning efter skader eller sygdom er en skumrulle et meget anvendeligt redskab, fordi skumrullen er skånsom og behagelig at arbejde med. Skumrullen kan anvendes af alle.

Træningsbånd

Lidt mere avanceret er brugen af træningsbånd, en slags elastik der kan bruges til mange Pilates øvelser. Både stående, siddende og liggende kan du anvende træningselastikken til en række øvelser, men er nødvendigt med nogen instruktion i brugen af elastikken. Går du på kursus, vil instruktøren være behjælpelig, ellers vil du med en Pilates DVD kunne få instruktioner i brugen af træningsbånd.

Træningsbold

Endvidere er en træningsbold et ganske glimrende redskab til Pilates øvelser. Træningsbolden giver mange muligheder for øvelser både til styrke og balance, og bolden er behagelig at bruge. Det er dog vigtigt at vælge en træningsbold, der passer i størrelsen til dig, hvilke vil sige, at bolden skal vurderes i forhold til din højde. Træningsbolden vil da tillige kunne anvendes som en god ergonomisk stol.