KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Pilates bukser

Pilatesbukser - Køb Pilatestøj og udstyr online

Jeg er vild med tøjet fra Run and Relax udtaler Gitte fra Pilates CPH Da jeg dagligt går i træningstøj, er det vigtig at tøjet er funktionelt og sidder godt. I mit arbejde som pilatesinstruktør er det jo også min uniform, og derfor er det lige så vigtigt for mig, at mit træningstøj ser pænt og ser lækkert ud. Derfor er Run and Relax lige mig, det er virkelig pænt, både toppe og pilates bukser sidder godt og de fede sweatshirts kan jeg sagtens finde på også at bruge sammen med jeans og nederdele. Farvevalget er stilfuldt og dæmpet, så det kan mikses på kryds og tværs og bruges samme med alt mit andet træningstøj.

Sorter faldende

pr. side
Sorter faldende

pr. side

Nu er det jo ikke kun udseendet det handler om, for jeg bruger naturligvis også tøjet, når jeg selv træner. Her er det vigtigt, at bevægeligheden er stor og at tøjet ikke strammer eller generer med ubehagelige syninger eller knapper. Og naturligvis sætter jeg også stor pris på, at tøjer er i så god kvalitet, så det kan holde til de store mænger af træning, som jeg udsætter det for.

Pilates bukser

Vi tilbyder pilatesbukser, der opfylder alle krav til det optimale træningsudstyr ved udførelse af Pilates øvelser. Når du træner Pilates, er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dit træningstøj. Træningsøvelserne stiller en del krav til træningstøjet, i forhold til bevægelighed, i forhold til din blufærdighed, og i forhold til din Pilates træners mulighed for at følge dine øvelser og udvikling undervejs. Det hele skal gerne gå op i en højere enhed, så du får maksimalt udbytte af din træning.

Frihed og bevægelighed med det rigtige Pilatestøj

Vores pilatesbukser giver dig frihed og bevægelighed, mens du samtidig får støtte og tryghed i den faste pasform. I forbindelse med Pilates træningstøj drejer det sig grundlæggende om at have noget tøj, der tillader bevægelser af enhver slags, mens tøjet samtidig ikke må være i vejen. Altså må tøj til pilates ikke være slasket, fordi tøjet da vil folde og irritere ved udførelse af øvelserne. Samtidig må tøjet heller ikke stramme på en måde, der forhindrer fuld bevægelighed.

Kropsnært træningstøj uden at stramme

Pilatestøj til udførelse af Pilates øvelser bør derfor sidde tæt uden at stramme. Pilatestøjet skal være elastisk, så du kan bevæge dig i ekstreme positioner, men tøjet må aldrig flagre omkring eller slaske dig om kroppen. Ved udførelse af Pilates øvelser befinder kroppen sig ofte i udfordrende stillinger, hvor det for de fleste - både mænd og kvinder - vil være behageligt at have træningstøj, der holder kroppen nogenlunde på plads. Vores pilatesbukser opfylder netop dette krav, og mere til.

Det ideelle træningstøj til udførelse af pilates øvelser sidder stramt til kroppen, men uden at hæmme bevægelserne. Dertil kommer yderligere et vigtigt krav til det gode pilatestøj, nemlig at din Pilates træner helst skal kunne se dine muskler arbejde under øvelserne, fordi du på den måde bedst får rettet øvelserne til. Vores tætsiddende pilatesbukser opfylder også dette krav, så du kan være sikker på den bedste supervision under din træning.

Træningstøjet sved og varme

Endelig er der den side af sagen, at du kommer til at svede, mens du udfører dine Pilates øvelser. Selvom Pilates ikke er en aktivitet, der får pulsen op i det røde felt, vil du med garanti blive svedt undervejs. Træningstøjet bør derfor dels kunne absorbere sved, dels være af et materiale så din hud kan ånde. Vores Pilates bukser sikrer dig velvære, også hvad angår sved og varme. Prøv dem, du vil helt sikkert blive tilfreds.