Yogatøj

Yogalove.dk tilbyder lækkert yogaudstyr og tøj til alle typer af Yoga – herunder yogatøj til Hot Yoga og yogatøj til Bikram Yoga samt økologisk yogatøj til kvinder og mænd. Få det bedste til din yogapraksis
Aktive filtre
Kategori: Sweatshirts & Hoodies

2 varer

Faldende orden

Økologisk yogatøj i lækre materialer

Hos Yogalove forhandler vi lækkert yogatøj uanset erfaring og niveau, og vi håber, at vores yogatøj til kvinder og mænd vil bidrage til mange gode timer for dig på yogamåtten – alene eller i selskab med andre. I sortimentet af yogatøj finder du både hot yoga tøj, yoga heldragter og diverse inden for todelt yogatøj i form af blandt andet yoga tights og yoga toppe samt yoga bukser og yoga t-shirts. Vi sætter en ære i at kunne levere det bedste inden for yogatøj til dig, og vi fokuserer derfor vores udvalg meget på økologisk yogatøj i lækre materialer, der er behagelige at have på, og som lader huden ånde, så du kan yde dit bedste i din yogapraksis uden at få alt for meget sved på panden. Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas i det tøj, du har på, imens du dyrker yoga, så vælg det yogatøj, du bedst kan lide fra vores sortiment, og skab det bedste udgangspunkt for mange vidunderlige oplevelser med yoga. Gå på opdagelse blandt vores skønne mærker og find både yogatøj og yogaudstyr, der passer til dine behov. Ofte kan du være heldig at finde dit udstyr og yogatøj på udsalg, så hold godt øje med sortimentet.

Køb lækkert yogatøj online hos Yogalove

Har du udset dig noget lækkert yogatøj i sortimentet hos Yogalove, kan du nemt bestille det hjem med blot få klik. Uanset om du søger yogatøj i Aarhus eller yogatøj på Østerbro, kan du handle hos Yogalove og få leveret dit yogatøj med hurtig levering og fri fragt ved køb for over 499 kr. i samme ordre. Tilmed har vi altid fuld returret, så er du ikke tilfreds med din vare, eller vil du hellere købe noget andet yogatøj fra vores udvalg, kan du altid nemt returnere dine købte varer og få pengene tilbage. Hos Yogalove glæder vi os meget til at modtage din bestilling af økologisk yogatøj, så vi kan pakke din ordre så hurtigt som muligt og sende den afsted til dig med masser af kærlighed fra vores team. Læg din bestilling i dag og glæd dig til at modtage dit nye, smarte yogatøj med posten inden længe!

ONZIE Graphic yoga bukser Palm Sunset


Jeg er meget glad for yoga- og træningstøj i klare, opmuntrende farver, så de grafiske leggings fra Onzie er mine nye favoritter til hot yoga-timerne. Her er både grafiske elementer på lårene, palmer ved knæene og retvinklede ornament-mønstre ved anklerne, så der er masser af god underholdning for øjnene. Og for mig virker det motiverende, at der er en palme i sigte, når jeg langsomt arbejder mig ind i en siddende hoved-til-knæ-foroverbøjning. 
Som ekstra bonus er de underholdende palme-leggings gode at svede i.

Firmaet forklarer selv, at deres leggings er kreeret med en særlig ”free-flow fabric technology”, som tørrer hurtigt, mens du træner. Intet når selvsagt at tørre i løbet af en hot yoga-time – men de føles rare at have på hele vejen igennem – og rare bagefter. ”At svede har aldrig føltes så cool”, som Onzie selv skriver.


Yogatøj i træningstøj i klare, opmuntrende farver

Min første yogatime med ONZIE  High Basic Midi på benene var noget af en succes. For det første var det første gang i en rum tid, at jeg kunne se et par nye leggings på mine ben i yogasalens spejl. Jeg har haft et par ret sparsommelige år og har vel efterhånden haft et par pink leggings fra SOC på i omkring 100 yogatimer – så forandring var virkelig rart. For det andet var det den første time nogensinde, hvor jeg havnede i en camel pose og følte mig komplet ubesværet. Dét gennembrud vil nu for altid være tæt forbundet med de grå leggings fra ONZIE. 

Grå er sjældent mit førstevalg, når det kommer til træningstøj, men lige præcis disse har et mønster, der ligner en blanding af foldede papirstjerner og Tetris-brikker i 3D, så kedeligt bliver det ikke. Og så er de højtaljede, hvilket gør dem meget behagelige at have på. Kort sagt en positiv overraskelse, på flere måder.