KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Yoga Stillinger og Program

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Bedømmelse

Yoga Stillinger og Program

Ikke på lager

Product code: 992922-1-9

Pris: 450 kr

Specialpris 250 kr

Yoga Stillinger og programmer:


2012 Stort format - 280 sider - gennemillustreret Yoga Stillinger og Programmer af Søren Rasmussen


Bogen er den dybeste og mest altomfattende bog, der nogensinde er lavet på dansk. Den henvender sig først og fremmest til passionerede udøvere af denne livskunst. Bogen stiller krav til sin læser. Indholdet er en grundig og klar indføring i yogatræningens metode og teknik. Udover en forklarende tekst, fødes du med mere end 1000 yoga fotos, der kan give dig uendelige muligheder for at lege med dine egne sammensætninger derhjemme på din yogamåtte. Du lærer Ullola - at sætte to eller flere stillinger sammen og bølge frem og tilbage imellem disse stillinger.


Du lærer Vinyasa - hvorledes du sammenfletter en serie af stillinger og udfører disse serier i samspil med åndedrættet. Og for at sikre dig at du udfører din træning korrekt, lærer du 8 fundamentale principper, som vil perfektionere dine bevægelser og samtidigt eliminere forkerte anstrengelser. Bl.a. vil disse principper blive praktisk omsat til de fem Bandhas, arm og fod Spiraler samt den Bløde Kerne.


Du vil blive præsenteret for grupper af Asanas, f.eks. Balancer, Knælende, Siddende, Omvendt Stående, Rygliggende, Sideliggende osv. Du vil gen-nemgå 2 Måneøvelser og 6 Soløvelser, og blive guidet gennem 8 hele 3-ugers programmer med tilhørende etiske refleksioner og åndedrætsøvelser.