KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Yoga factory

Yoga Factory, Hellerup 


Yoga Factory ligger i Hellerup og er det ideelle sted for dig, der ønsker at udforske yogaens verden. Yoga Factory tilbyder en bred vifte af spændende yogaformer. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan du altid finde et hold, der passer til netop dine ønsker og behov. Hos Yoga Factory kan du deltage i yogaformerne Hatha yoga, blid Hatha, Astanga, Aerial, Yin yoga, Vinyasa flow og Kundalini yoga.

Personalet hos Yoga Factory består af yogainstruktører, kiropraktorer, kostvejledere og massører. Derfor tilbyder Yoga Factory kostvejledning i forbindelse med vægttab, kropsbehandlinger med terapeutisk, dybdegående massage, samt behandlinger med healing bestående af en række forskellige teknikker.

Udover yogaklasser afholdes der også spændende og lærerige workshops for alle, hvor du for alvor får mulighed for at udvide din horisont inden for yoga. Vælg eksempelvis en begynderworkshop, hvis du er nybegynder. Der bliver løbende afholdt workshops.

Du kan både deltage i et enkelt hold for at se, hvad det er, eller du kan købe forskellige typer klippekort, så du kan prøve forskellige yogaformer. Dyrker du jævnligt yoga, kan du også vælge at købe et måneds- eller årsabonnement. Det er i øvrigt muligt at få enetimer, hvis du ønsker en personlig vejledning, der er tilpasset netop dine behov..

Store Infomation

Address: Strandvejen 209 Hellerup,  2900 Danmark

  • A
  • A
  • A
  • A

Opening hours

Sun:8:00 - 20:00
Mon:8:00 - 20:00
Tue:8:00 - 20:00
Wed:8:00 - 20:00
Thur:8:00 - 20:00
Fri:8:00 - 20:00
Sat:8:00 - 20:00

Flere visninger