KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Yoga-Centret

Yoga-Centret, Arnborg/Herning 

Yoga-centret ligger i Arnborg, som ligger ca. 15 min. kørsel fra Herning. Yoga-centret afholder yogaklasser i Iyengar yoga og er for alle, uanset om du har yogaerfaring eller ej. Holdene er inddelt efter erfaringsniveau. Foruden Iyengar yoga bliver der også afholdt pilateshold.

Yoga-centrets yogaunderviser Elin Bruun er uddannet Iyengar yogalærer og har mange års erfaring med yogaundervisning. Hun har studeret flere år i Indien og har også gennemført en 3-årig Yoga Therapy uddannelse.

Hos Yoga-centret kan du tage et årskursus, som giver dig adgang til Iyengar yoga uddannelsen. Kurset er åbent for alle, uanset om du drømmer om at blive Iyengar yogalærer eller blot drømmer om at fordybe dig i yogaens spændende verden.Deltag også i en række spændende workshops, som strækker sig over en eller flere dage. Her får du mulighed for at dykke ned i og lære mere om yogaen. Yoga-Centret afholder både interne workshops, men også workshops hvor internationale Iyengar yogalærer kommer og deler ud af deres store viden.

Derudover kan du tage med Yoga-Centret på en uforglemmelig yogarejse til Kerela i Indien og opleve den ældgamle kultur, hvor yogaen opstod. Yoga-Centret er samtidig også et Bed & Breakfast, så der er rig mulighed for at koble af og få et velfortjent afbræk fra en travl hverdag.

Store Infomation

Address: Nr. Holtumvej 3, Arnborg Herning,  7400 Danmark

Telefon: 5150 9117

E-mail:mail@yoga-centret.dk

  • A
  • A
  • A
  • A

Opening hours

Sun:8:00 - 20:00
Mon:8:00 - 20:00
Tue:8:00 - 20:00
Wed:8:00 - 20:00
Thur:8:00 - 20:00
Fri:8:00 - 20:00
Sat:8:00 - 20:00

Flere visninger