KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Quistgaarden

Quistgaarden, Næstved 

Quistgaarden ligger på Sydsjælland nær Næstved og er det ideelle sted for dig, der trænger til ren forkælelse og et afbræk fra en travl hverdag. Stedet tilbyder wellness-pakker, skøn spa-afdeling med sauna, dampbad, jacuzzi og dampbad, samt spændende massager, healing, kurser og koncerter.

Stedet ligger i rolige omgivelser og bliver drevet af ægteparret Anne Grete og Henrik Quistgaard Pagh. Begge har videreuddannet sig til massør fra Indien og Thailand.

Anne Grete er sygeplejerske, ernæringsterapeut, smerteterapeut, samt uddannet wellness-behandler og tilbyder welness-behandlinger såsom kropspeeling, kropsmaske og kropsmassage med aromatiske olier. Henrik er uddannet økonom, smerteterapeut, NLP trainer, coach, thai massør og Reiki mester (healing). Han udfører healing, kropsmassage med aromatiske olier, samt TOK SEN massage.

Quistgaarden tilbyder et særligt kurophold, som er et ”kursus”, der strækker sig over 2-8 dage. Du vælger selv, hvor mange dage du ønsker at deltage. Hovedformålet med kuropholdet er at få et afbræk fra en travl hverdag, skabe en indre ro, give dig selv tid til at slappe af og gå derfra med fornyet energi i krop og sjæl. Kurset er en kombination af særlige diæter, spatilbud, stille motion, yoga og meditation.

Quistgaarden afholder jævnligt kurser eller kurophold, bl.a. faste og forkælelse, kurophold (kroppens forårsrengøring) og yoga retreat. Desuden bliver der også afholdt koncerter, foredrag mm.

Store Infomation

Address: Vestervej 7 Næstved,  4700 Danmark

Telefon: 5543 2030

E-mail:info@quistgaarden.dk

  • A
  • A
  • A
  • A

Opening hours

Sun:8:00 - 20:00
Mon:8:00 - 20:00
Tue:8:00 - 20:00
Wed:8:00 - 20:00
Thur:8:00 - 20:00
Fri:8:00 - 20:00
Sat:8:00 - 20:00

Flere visninger