KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Pilates med elastik (excl. elastik)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Bedømmelse

Pilates med elastik (excl. elastik)

På lager

Product code: Pilates med elastik (excl. elastik)
189 kr
ELLER

Pilates med elastik (excl. elastik) Effektiv og mindful træning


Pilates uden maskine og vægte, men med elastik træner hele kroppen. Det er et komplet Pilates træningsprogram, der ikke kun har fokus på at opnå en flad mave. Arme, overkrop og mavemuskler trænes intensivt, når du dyrker pilates med elastik, og der arbejdes også med baller, ben og fødder. Dine muskler gennemarbejdes, og du vil hurtigt mærke og se en effekt på alle muskelgrupper fra isse til fod.


Inspirationen til øvelserne kommer fra de øvelser, som man udfører i den originale Reformer Pilates maskine, og det er derfor de samme muskelgrupper, der arbejdes med, når du dyrker Pilates med elastik. Elastikken gør det muligt at træne en række af de samme elementer som i Pilates maskinerne. Musklerne styrkes, smidiggøres og strammes op, og det smitter af på din kropsholdning. Du vil opleve at få kontrol over dit åndedræt, og ved at fokusere på din krop og øvelserne får du samtidig en øget kropsbevidsthed. Pilates med elastik er så at sige et program, der emmer af mindfulness.


Pilates med elastik er en fleksibel træningsmetode. Du behøver ikke at have nogen forudsætninger for at dyrke pilates med elastik. Uanset om du er begynder eller øvet, er der øvelser, som udfordrer og hjælper dig til at nå til næste niveau i din Pilates træning. Du kan dyrke Pilates med elastik alene eller sammen med andre, med eller uden musik. Du kan anvende en yogamåtte, men det er ikke strengt nødvendigt.


Ved at bruge elastik i dine Pilates øvelser, gør du træningen mere udfordrende, men også mere underholdende og effektiv. Du kan variere din Pilates træning ved at veksle mellem de velkendte øvelser og øvelser med elastik. I modsætning til mange andre træningsrekvisitter fylder et Pilates elastik ikke meget i din bolig, og du kan nemt have elastikken med på ferie eller forretningsrejse.