KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Pilates Flow (DVD)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Bedømmelse

Pilates Flow (DVD)

På lager

Product code: Pilates Flow (DVD)
189 kr
ELLER

Pilates Flow (DVD) Fordyb dig, og flyd med


Pilates Flow er inspireret af dansens verden. Pilates øvelserne er i Pilates Flow sat sammen i sekvenser, hvor den ene øvelse afløser den anden i flydende serier, der tilsammen udgør et komplet træningsprogram. De originale øvelser af Joseph Hubertus Pilates blev udviklet for omkring 100 år siden og har over tiden udviklet sig til et komplet træningssystem, der styrker, smidiggør og træner alle dine muskelgrupper.


Flow er en tilstand, hvor du er helt og holdent absorberet af den aktivitet, som du beskæftiger dig med. Du er tilstede i nu’et og har ikke tankerne andre steder. Pilates Flow tilbyder denne form for flow ved at koble elegance, ynde og lethed sammen med bevidst brug af åndedræt og bevægelser. Åndedrættet er helt centralt i Pilates Flow, og serierne skaber energi og varme i kroppen. Du vil hurtigt lære at fokusere på øvelserne og dit åndedræt, så du kan være i flow.


Pilates Flow henvender sig til dig, der allerede kender lidt eller meget til Pilates, og som har lyst til nogle mere udfordrende øvelser. Pilates Flow øvelserne starter i stående stilling og stiller krav til din fleksibilitet og balance. I Pilates Flow glider du fra den ene stilling til den næste, mens du styrker din muskulatur, forbedrer dit kredsløb og øger din udholdenhed. Pilates Flow kan tilpasses forskellige sværhedsgrader og bliver derfor aldrig kedeligt selv for den erfarne Pilates udøver.


Du vil elske dette skønne Pilates program, der både arbejder med alle dine muskelgrupper på en legende facon og giver dig elegance og smidighed, mens sveden pibler frem på panden. En omgang Pilates Flow sætter fut i dig og får smilet frem. Dine muskler tones, din kropsholdning forbedres, og dit almene velvære øges. Din krop vil elske dig for det.