KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Peaceful Flow yoga dvd - Simon Krohn

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Bedømmelse

Peaceful Flow yoga dvd - Simon Krohn

På lager

Product code: Peaceful Flow yoga dvd - Simon Krohn
199 kr
ELLER

Peaceful Flow Yoga dvd Simon Krohn


Hvis du gerne vil godt i gang med yoga, men ikke rigtigt kan finde tiden til at komme afsted, så kan du med fordel prøver kræfter med Peaceful Flow yoga dvd, der er udgivet Simon Krohn. Simon Krohn er uddannet cand.mag i filosofi fra Københavns Universitet med speciale i indisk filosofi. Dette har givet ham en indgående viden og interesse i yoga og alt deromkring.


Peaceful Flow giver er en DVD, der indeholder adskillige sekvenser, der alle giver dig en komplet og fyldestgørende oplevelse. Man fornemmer at Simon Krohn er uddannet yogalærer og på nuværende tidspunkt er han den eneste i Danmark med højeste niveau hos Yoga Alliance. Dette gør ham til en autoritet på området, hvilket man tydeligt mærker i denne yoga dvd. Prøv kræfter med de forskellige lektioner og fornem hvordan din krop kommer bedre i balance og hvordan du får et sjæleligt pusterum. Det er noget som de fleste vil kunne have stor nytte af i en travl hverdag, hvor man nemt kommer i ubalance med sig selv og sin krop. Alle sekvenserne har forskellige varighed og der er også forskel på hvor intensive de er, så der er noget for enhver smag og ethvert gemyt. Det betyder at man altid vil kunne finde en sekvens, der passe til ens humør. Alle instruktioner er på dansk såvel som engelsk.


Prøv denne dejlige yoga dvd og oplev selv hvordan yoga kan gøre en forskel i din travle hverdag, hvor stress og jag kan dræne en for al overskud.