KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Oskia Pure MSM

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Bedømmelse

Oskia Pure MSM

Ikke på lager

Product code: spashop_Oskia Pure MSM
295 kr

OSKIA Pure MSM Beauty Supplement


Et kosttilskud til at styrke hudens balance og hjælpe imod hormonel hud


Dette kosttilskud er revolutionerende inden for skønhedspleje, idet den skaber synlige forbedringer og resultater, som du kan være stolt af. Kosttilskuddet går målrettet ind og styrker hud, hår og negle, reducerer akne og ar efter akne. De vitale næringsstoffer styrker hudens struktur, hvilket forebygger for tidlig aldring og ødelagt hud. Desuden skaber dette OSKIA produkt en rensende effekt, der holder huden porøs og blød. MSM - methyl-sulfonyl-methane - er et naturligt forekommende organisk materiale.


Fordele ved OSKIA Pure MSM Beauty Supplement. Tilfører huden naturlige næringsstoffer, som hjælper kroppens kollagenproduktion. Styrker hudens struktur. Styrker hår og negle. Forebygger akne og ar fra akne. Hjælper mod psoriasis og eksem


Vurdering Pure MSM Beauty Supplement. Den hurtigste og nemmeste måde til stærke negle, smuk hud og glansfuldt hår! Med dette kosttilskud giver du kroppens største organ, huden, skønhedspleje og næring inden fra. Vores negle og neglebånd bliver især udfordret i denne årstid og selvom du har handsker på, kan kulden påvirke og skade disse. Derfor er det vigtigt, at man beskytter dem ekstra godt – indefra – og Pure MSM er perfekt til formålet. Hvis du, som mange andre, farver håret og bruger varme til at style det, så er et beauty boots lige præcis det, håret har brug for, for at blive opfrisket –dette tilskud vil hurtigt og effektivt, og helt uden kemikalier, vil fornye hårets glans! Alt i alt et kostilskud, som vil hjælpe dig med atopnå et ønsket resultat om et sundt udseende. 


Vejledning


Tag 1-2 tabletter dagligt, som supplement før middage. Idealt kan du tage en tablet om morgenen, og en om aftenen. Velegnede for veganere, glutenallergikere og dem som følger en glutenfri diæt. Advarsel: Ikke egnede for børn, gravide eller under amning. Hvis du tager nogen form for medicin, kontakt da din læge inden brug. Overskrid aldrig det anbefalede daglige indtag. Kosttilskud er beregnet som supplement til din almindelig kost, og skal ikke ses som et substitut for den almindelige kost.