KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Maybelline Volum Express Lash Sensational mascara

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Bedømmelse

Maybelline Volum Express Lash Sensational mascara

På lager

Product code: 3600531143657
109 kr
ELLER

Maybelline Volum' Express Lash Sensational mascara


Dette er en mascara, der ikke alene giver dig de fyldigste vipper, men den tilføjer også en volumen som fremhæver ens øjne. Derudover giver Lash Sensational en unik vifteeffekt, der giver dig et dramatisk look.


Den vifteformede børste, der er resultater af grundig udvikling har 6 forskellige typer af børstehår, hvilket giver dig den unikke vifteeffekt. De inderste hår på børsten er med til at fremhæve dine vipper og de yderste hår giver vifteeffekten. Lash Sensational påføres over to omgange, hvor man starter med den mindre hår, hvilket gør at hver vippe fremhæves effektivt. Dernæst benytter man de længere går, så man opnår den vifteeffekt, som er så populær og som giver det dramatisk look.


Maybelline Lash Sensational er blot er af mange eksklusive produkter, der er fremstiller af det populær brand Maybelline. De specialiserer sig især i at give fyldige vipper, der på engang fremhæver det dramatiske men som samtidig er feminine. Så hvis du ønsker vipper, der vil gøre dine venner grønne af misundelse, så prøv Maybellines mascaraserie, der bl.a. omfatter volumengivende, forlængende og vandfaste produkter. Der er noget for enhver smag og dette gør, at man med disse produkter kan få det look, som man ønsker. Kombineret med den eksklusive øjenmakeup fra Maybelline har man de bedste forudsætninger for at få et smukt look.


Lash Sensational er altså produktet til dig, der gerne vil have en smuk vifteeffekt. Dine øjenvipper bliver fyldigere og kraftigere. Den innovative børste med de 6 forskellige typer hår er med til at give looket, og man finder helt sikker ikke noget, der er tilnærmelsesvis så godt hos konkurrerende brands.