KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: LING SkinCare Moisture plenish

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Bedømmelse

LING SkinCare Moisture plenish

På lager

Product code: spashop_304
530 kr
ELLER

LING Skin Care Moisture plenish (30 ml)


Denne reparerende, skønne serum, minimerer fine linjer, hjælper med at helbrede skadet hud, og stimulerer væksten af nye celler. LING Skin Care Moisture Plenish er en lækker fugtighedsgivende creme for dem med mere fedtet hud og akne, da den er let i konsistensen og ikke går ind og tilstopper porerne. Den indeholder hyaluronsyre for intens fugt, sodium PCA for fugt-bindende kapacitet og allantoin, som beroliger, lindrer og helbreder huden. Moisture Plenish fra ’LING skin care’ fremskynder hudfornyelsen og det betyder kort sagt, at fine linjer bliver stoppet før de bliver vedvarende og efterfølgende bliver til rynker. Din hud vil få en fantastisk glød og udstråling. Produktet er ideelt som fugtighedscreme om sommeren for folk, som ikke ønsker en fed creme og fedtethed i ansigtet.


Effekter: 


Moisture plenish fremskynder hudfornyelsen. Det betyder at fine linjer bliver stoppet før de bliver vedvarende og efterfølgende bliver til rynker. Din hud vil få udstråling og masser af glød. LING Moisture Plenish er perfekt til alle hudtyper.


Anvendelse: 


Brug 2 pump morgen og aften og påfør i hele ansigtet med fingerspidserne. For det bedste resultat brug ’LING skin care ’trin 4 efterfølgende.Ingredienser: 


AQUA (WATER), GLYCERIN, XANTHAN GUM, SODIUM HYALURONATE, HYDROLYZED GLYCOSAMINOGLYCANS, POLYAMINOPROPYL BIGUANID