KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Joyfulyoga

Joyful Yoga, Aarhus C

Joyful Yoga tager udgangspunkt i Svaroopa Yoga og Svaroopa Vidya Meditation. Undervisningen bliver instrueret af Trine Medhira, som er certificeret lærer i Svaroopa yoga og Svaroopa vidya meditation, samt uddannet Embodyment yogaterapeut.

Svaroopa yoga er en yogaform med fokus på afslapning, meditation og afspænding af de dybeste spændinger i kroppen. Yogaformen går ud på at afspænde halebenet, som er det sted, hvor kroppen fastholder flest spændinger. Svaroopa yoga skaber en meditation og terapeutisk følelse, som hjælper dig til at slappe bedre af i dine muskler. Yogaformen er særligt god, hvis du eksempelvis har problemer med spændingshovedpine, rygproblemer, stress eller depression. Joyful Yoga tilbyder ligeledes Svaroopa Vidya meditation, som blandt andet kan bidrage til at reducere stress, afhjælpe dårlig nattesøvn, skabe en indre ro og styrke dit immunforsvar. Derudover har du mulighed for én-til-én behandlinger med Embodyment Yogaterapi, som har fokus på Svaroopa yogaen.

Undervisningen afsluttes med en række yogaøvelser, og underviseren vil dig en ”spinal walk up”, som består af lettere tryk på hver side af rygraden. Har du lyst til at fordybe dig yderligere i Svaroopa yogaen og meditationens verden? Så kan du deltage i Joyful Yogas fordybelsesdage, hvor du for alvor får mulighed for at arbejde med dig selv. En fordybelsesdag varer 3 timer med en lille indlagt pause og foregår i yogastudiet.

Store Infomation

Address: Mejlgade 45, baghuset, 2. sal Aarhus C,  8000 Danmark

Telefon: 26 74 24 88

E-mail:trine@joyfulyoga.dk

  • A
  • A
  • A
  • A

Opening hours

Sun:8:00 - 20:00
Mon:8:00 - 20:00
Tue:8:00 - 20:00
Wed:8:00 - 20:00
Thur:8:00 - 20:00
Fri:8:00 - 20:00
Sat:8:00 - 20:00

Flere visninger