KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Hot Yoga Aarhus

HOT YOGA AARHUS 

Hot Yoga Aarhus ligger på Havnegade i det centrale Aarhus og tilbyder en række spændende yogahold – uanset som du er nybegynder eller øvet. Her kan du tilmelde dig yogahold såsom Hot bikram yoga, hot flow vinyasa yoga, hot pilates, hot yin yoga, samt intermediate. Det er både muligt at købe klippekort, månedsabonnement og drop-in (enkelt time).

Som navnet antyder, foregår hot bikram yogaundervisningen i varme lokaler – nærmere bestemt i 40 graders varme. De sundhedsmæssige fordele ved den infrarøde varme mange. Varmen får bl.a. kroppen til at slappe bedre af i led og muskler, lindrer smerter, øger blodcirkulationen, får kroppen til at udskille giftige toksiner og affaldsstoffer. Derudover øger det din kalorieforbrænding og har således også en slankende effekt. Samtidig forbedrer det immunforsvaret og reducerer stress og træthed.

Hot flow vinyasa varer en time og foregår i 32-35 graders varme. Holdet er på begynderniveau og er i højere tempo end hot bikram pga. den lavere varme. Deltager du på yogaholdet Yin yoga, får du mulighed for at kombinere yogaøvelser og meditation.

Bikram graviditets yoga henvender sig til kvinder, der har allerede før graviditeten dyrket bikram yoga og i minimum 3 måneder hos Hot Yoga Aarhus. Har du ikke dyrket bikram yoga før graviditeten, anbefales det at vente til efter fødslen. Hot Yoga Aarhus tilbyder desuden workshops for gravide.

 

Store Infomation

Address: Havnegade 2b Aarhus,  8000 Danmark

Telefon: 22529597

E-mail:info.hotyogaaarhus@gmail.com

  • A
  • A
  • A
  • A

Opening hours

Sun:8:00 - 20:00
Mon:8:00 - 20:00
Tue:8:00 - 20:00
Wed:8:00 - 20:00
Thur:8:00 - 20:00
Fri:8:00 - 20:00
Sat:8:00 - 20:00

Flere visninger