KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Bedømmelser

Bedømt af Luca
Bedømmelse
Jeg har praktiseret yoga i årevis, og det er langt den bedste matte. Det er aldrig glat (jeg sveder meget) og har den perfekte tykkelse. Jeg anbefaler denne mat til alle mine kolleger yogier (Indsendt den 26/03/2018)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Eco Yogamåtte Grøn

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Bedømmelse

Eco Yogamåtte Grøn

Ikke på lager

Product code: 000012
525 kr

Yogamåtte Eco grøn ( travel size )


Foretrækker du en yogamåtte, der er fremstillet af så naturlige materialer som muligt, når du dyrker yoga? Så er denne yogamåtte i økologisk naturgummi måske det rigtige valg for dig. Yogamåtten er fri for plastmaterialet PVC, der kan indeholde hormonforstyrrende stoffer og anden skadelig kemi, herunder ftalater, der bruges som blødgørere i mange plastikprodukter. Da måtten er fri for førnævnte stoffer, får du et produkt, der er fremstillet med omtanke for både din og miljøets fremtidige sundhed, og du finder næppe en renere yogamåtte andetsteds.   


Den økologiske yogamåtte har en meget skridsikker overflade, så du står bedst muligt fast på måtten og ikke skal bekymre dig om at komme til at glide på måtten, når du udfører en svær yogastilling. Da naturgummi er et levende plantemateriale, kan strukturen i måttens overflade variere fra yogamåtte til yogamåtte, og hver enkelt måtte er derfor helt unik, og har sin egen helt særlige charme. Tilmed har måtten en god tykkelse og vægt, så den ligger plant på gulvet, og du får den mest behagelige oplevelse med at dyrke yoga.   


Mål: Yogamåtten er 2 mm tyk, 63 cm bred og 183 cm lang.