KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Yogalæreruddannelse hos Yogaliving

Yogalæreruddannelse hos Yogaliving

Vi har spurgt Yogaliving om indhold, pris, varighed og specialer på deres yogauddannelse. Læs med her og bliv klogere på Yogaliving ’s yogauddannelse.

Hvilken yogalærer uddannelse har du/ I selv taget?

Åse Kristensen (Hathayoga uddannelse  2 år) og Jordan Bloom 200 timers TT plus et utal af kurser og immersions hos Jordan Bloom gennem de sidste 10-20 år

Hvordan beskriver i overordnet jeres yogalæreruddannelse?

- En grundig uddannelse i yogaens alignment og kroppens biomekanik suppleret med yogafilosofi og yogaspecifik anatomi. Vores uddanelse bygger på en dyb viden om hensigtsmæssig bevægelse og at skabe balance mellem smidighed og styrke. Bevægelse i Full Range of Motion for at undgå skader i passive stræk.

Yogalæreruddannelsen lægger vægt på teknik og viden om hvordan man muskulært skal støtte leddene når man mobiliserer for at undgå (yoga) skader og sportsskader. Man får ikke kun en dyb viden om øvelserne, bliver trænet i at analysere en krops begrænsninger og trænings/mobilitets-behov, men også de faldgruber og blinde plette som yogaen har og som man som underviser skal vide for at give eleven den mest alsidige træning.

Man får forståelsen af, hvad yogaen kan gøre godt for og hvad man bliver skadet af hvis man ikke arbejder med alignment og biomekanik. Uddannelsen giver således en grundig indføring i at kunne undervise folk med skader og skavanker på en sikker måde. Den lægger op til at man som underviser kan rådgive folk som krops-konsulent iforhold til sportsfolk, rygskader, piskesmæld osv.

Beskriv jeres uddannelse mere detaljeret ud fra flg spørgsmål

Hvor længe har i udbudt yogalæreruddannelsen?

9 år

Er der flere moduler? 

10 moduler (fredag aften og hele lørdagen)

Hvad hedder de forskellige moduler? 

Modulerne er delt op efter øvelseskategorier (stående stillinger, bagoverbøjninger osv) og derudover er der et filosofi modul og et anatomimodul, samt et fordybelses retreat og en kort eksamen.

Hvad er indholdet i de enkelte moduler (beskriv maks fem linjer) 

Vi starter med at gennemgå alignement prinipperne, som ligger til grund for hensigtsmæssig bevægelse, biomekanik og yoga.

Dernæst alignment, justringer, tendenser (blinde pletter), hjælpemidler i de forskellige kategorier (fx stående stillinger, bagoverbøjninger osv.) Filosofi modulet er foredrag og lidt læsning. Anatomi er også foredrag og klasse-øvelser. Man får en undervisningsmanual til uddannelsen.

Alle modulerne der beskæftiger sig med øvelserne indeholder også undervisningsteknik/pædagogik, hvor man lærer at formulere sig klart og guide sine elver hensigtsmæssigt.

Hvad koster et modul?

Man kan ikke betale for et modul.

Hvad koster hele uddannelsen samlet?

32.800,- kr.

Er der eksaminer i yogauddannelse, som I udbyder.

Ja

Hvis ja, hvilken form?

Man afleverer et kort "skriv" om en øvelse med info om øvelsens form, alignment, evt. justeringer og hjælpemidler øvelsens effekt, kropslige mentale issues den kan være gavnlig for. Relevant anatomi.

Laver en sekvens hvor øvelsen indgår. Til eksamen underviser man et par elever i nogle få af øvelserne fra sekvensen og eksamensøvelsen. Og derefter evalueres opgaven. Uden sensor.

Får eleverne efter bestået eksamen en internationalt anerkendt certificering.

Hvis ja, hvilken? 

Ja. 200 timers Yoga Alliance certificering.

Hvor mange undervisere er tilknyttet uddannelsen?

3

Navne på undervisere sæson 2017-2018

Louise Fjendbo (primær underviser)

Yogalærer, Simon Krohn (underviser 1 modul i filosofi)

Fysioterapeut og yogalærer, Charlotte Nielsen (underviser i yogaspecifik anatomi)

Hvad kan man bruge jeres yogalærer uddannelse til ?

Man kan undervise sikkert med gavnlig fysisk og mental effekt. Man er i stand til at undervise alle niveauer også svage elever med kropslige issues.

Man får en dyb grudlæggende viden om kroppens bevægelser (hensigtsmæssige og uhensigtsmæssige), som er en forudsætning for at kunne undervise ikke kun i en øvelses form, men også dens indhold. Man ved HVORFOR man skal lave den enkelte øvelse. Øvelser er ikke bare en serie man laver med formmæssig instruktion.

Nævn de tre bedste ting ved jeres yogalærer uddannelse?

Dybde i viden (ikke middelalderlig viden (al la man må ikke stå på hovedet når man har menstruation) men videnskabelig funderet viden der gør en kæmpe opbyggelig forskel for folk med skader. Erfarne undervisere (alle har minimum 20 års erfaring)

Alignement og biomekanikken er ifølge undervisere der komme fra andre uddannelser, den bedste hos os.  :-)