KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Yogalæreruddannelse med Simon Krohn

Yogauddannelse med Simon Krohn

 

Vi har spurgt Simon om yogauddannelsen's  indhold, pris, varighed og specialer på hans yogauddannelse. Læs med her og bliv klogere på yogauddannelse med Simon Krohn

Yogalæreruddannelsen finder sted på NOR: Hejrevej 30, 5. sal 2400 København NV

Simons telefonnummer: 28726910

Hvilken yogauddannelse har du selv taget?

Min første yogalæreruddannelse var en 11 måneders fuldtids uddannelse i Australien. Uddannelsen var på omkring 1100 timers undervisning, og vi blev uddannet i både Astanga, Iyengar, vinyasa, restorativ yoga, meditation og pranayama. Senere gik jeg igennem Anusaras uddannelseforløb, hvilket normalt bliver takseret med 500 timers uddannelse hos Yoga Alliance.

Hvordan beskriver du overordnet din uddannelse?

Når jeg uddanner yogalærere, så giver jeg dem teknikker og forståelse, som de kan bruge til at undervise i vidt forskellige stilarter. Så uddannelsen kan altså bruges til at undervise alt fra det mest rolige og indadvendte til sveddryppende flowbaseret yoga. Min yogauddannelse er meget fokuseret. I stedet for at undervise alt det essentielle på 200 timer, som jeg gjorde tidligere så tilbyder jeg én større uddannelse og fire fordybelseskurser, som kan købes separat.

100-timers yogalæreruddannelse

Der er således en 100-timers yogalæreruddannelse, hvor deltagerne lærer at undervise yoga, og fire 24-timers fordybelseskurser i yogateknik, vejrtrækning, meditation og yogafilosofi. Denne struktur fungerer rigtig godt for mig, for det betyder, at hvert kursus kan være ekstremt fokuseret, og det gør det lettere for deltagerne at tage viden ind.

Desuden oplever jeg, at strukturen passer godt til folks travle liv. Der er simpelthen langt mindre fravær hos deltagerne, når undervisningen bliver leveret intensivt fremfor at forløbe over f.eks. et helt år.

Der er mange dygtige yogalærere og gode kurser rundt omkring, så jeg har det helt fint med, at deltagerne selv bestemmer, om de vil tage alle mine kurser. Jeg vil dog understrege, at jeg ikke mener, at folk er færdiguddannede efter min 100-timers uddannelse. De er klar til at komme i gang med at undervise skønne yogaklasser, og så kan de efterfølgende dygtiggøre sig løbende, som de har tid, råd og overskud til det.

Hvor længe har du udbudt yogauddannelsen?

Jeg har undervist yogalæreruddannelser i omkring ti år på Hamsa Yoga studio, og i juni 2017 valgte Soham (ejer af Hamsa og min gode ven) at stoppe med at tilbyde uddannelser. Så har jeg fortsat på egen hånd, og Soham er stadig gæstelærer på uddannelsen.

Er der flere moduler?

Min 100-timers yogalæreruddannelse forløber over tre moduler – to kortere og ét længere.

Hvad hedder de forskellige moduler?

De har ikke noget navn.

Hvad er indholdet i de enkelte moduler

Forløbet på yogauddannelsen kan skitseres sådan her: På modul 1 lærer deltagerne en række undervisningsteknikker og bevægemønstre, som de skal bruge til at guide deres elever ind og ud af stillingerne. På modul 2 skal disse teknikkere pudses af, og på modul 3 lærer deltagerne, hvordan de systematisk fylder stillingerne med liv, når de har fået deres elever ind i stillingerne.

Hvad koster et modul?

Modulerne kan ikke købes separat.

Hvad koster hele uddannelsen samlet?

Min 100-timers yogalæreruddannelse koster 15.000 og fordybelseskurserne koster 3.850kr.

Er der eksaminer i yogauddannelse, som I udbyder. 

Hvis ja, hvilken form?

Efter min 100-timers yogauddannelse kan deltagerne vælge at gå op til eksamen, og i så fald skal de undervise en udvalgt sekvens, og efterfølgende tager vi en snak, hvor de bliver stillet nogle afklarende spørgsmål.

Får eleverne efter bestået eksamen en internationalt anerkendt certificering. 

Hvis ja, hvilken?
Hvis nej, får de andet bevis på fuldført yogauddannelse?

Nej. Det er de allerfærreste, der reelt har brug for et internationalt certifikat. Personligt har jeg aldrig brugt mit til noget. Jeg har tidligere været med til at uddanne yogalærere inden for rammerne af Yoga Alliance, men jeg var egentlig hverken fan af organisationen eller af den uddannelsesstruktur, som man skal indrette sig efter.

Deltagere, der gennemfører min uddannelse får selvfølgelig et diplom/certifikat, som jeg skriver under på, og jeg oplever, at min blåstempling som regel er rigeligt til, at folk kan få job bagefter.

Hvor mange undervisere er tilknyttet yogauddannelsen?

Jeg er hovedunderviser, hvilket vil sige, at jeg underviser ca. 85% af uddannelsen. Charlotte Nielsen underviser anatomi, og derudover har jeg inviteret Soham Johansen, Jeppe Skovgaard og Birgitte Gorm Hansen til at gæsteundervise.

Hvad kan man bruge jeres yogauddannelse til?

Uddannelsen er tilrettelagt, så deltagerne kan bruge den til at undervise i vidt forskellige yogastilarter. Så deltagerne bliver altså ikke til Simon-kloner, men kan gå ud og underviser alt fra de blideste yogastilarter til de hårdeste.

Nævn de tre bedste ting ved jeres uddannelse?

  • Deltagerne lærer helt vildt meget. Det er 1. prioritet på uddannelsen, at deltagerne lærer så meget som muligt. Det skinner igennem i hele uddannelsen, og deltagerne skal være indstillet på, at det bliver en virkelig intens proces. Jeg kan til gengæld sige helt ærligt, at det er helt vildt, hvor meget folk lærer på så kort tid.
  • Strukturen på uddannelsen er knivskarp. Det kan lyde som en mærkelig ting at fremhæve, men det er essentielt for indlæringen, at deltagerne hele tiden ved, hvad de skal kunne, og hvad de skal øve sig på.
  • Uddannelsen er blevet udviklet gennem mere end ti år, hvor den er blevet gennemført 2-3 gange om året. Den er derfor bundsolid og ekstremt gennemarbejdet.