KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Prana Yoga Shalas yogalæreruddannelse

Læs med her og bliv klogere på Prana Yoga Shalas’s yogauddannelse.

 

 

Vi har spurgt Prana Yoga Shalas om indhold, pris, varighed og specialer på deres yogauddannelse.

Udbyder I en yogauddannelse?

Vi har siden 2012 udbudt en 200-timers Yoga Alliance-godkendt basisuddannelse og starter til november vores 8. forløb op. Fra efteråret/vinteren 2018 udbyder vi også en 300-timers overbygningsuddannelse.

Hvilken yogauddannelse har du/ I selv taget?

Jeg har 500 timers yogalæreruddannelse fra Richard Freeman, The Yoga Workshop, Boulder, Colorado. Derudover er jeg ved at afslutte et 300-timers forløb med Tiffany Cruikshank/Yoga Medicine. Jeg er også MA (SOAS) og cand.mag. (KU) i litteraturvidenskab med speciale i sydasiatisk kultur og litteratur.

Hvordan beskriver I overordnet jeres yogalæreruddannelse?

”En grundig, hands-on uddannelse, der virkelig forbereder dig på arbejdet som yogalærer, uanset om du vil arbejde med yogaen på fuld tid eller bruge den i forbindelse med dit arbejde.”

Vi har uddannet mange lærere, socialpædagoger, psykologer, sygeplejersker mm.  der integrerer yogaen i deres arbejde.

Hvor længe har i udbudt yogauddannelsen?

 

Siden 2012. Til sommer starter vi for ottende gang.

Er der flere moduler?

Uddannelsen er ikke bygget op som moduler, men som en blanding af fællesweekender og valgfrie klasser på vores skole, samt praktik, gruppearbejde mv., der forløber over et halvt år.

Vi underviser hver fællesweekend grundigt i anatomi – både som oplæg og mere funktionelt – i undervisningsmetode (herunder sekvensering), yogafilosofi, etik for yogalærere mm. Vi har også et meditationsretreat på skolen over en weekend.

Vi oplever, at det fælles forløb giver en større mulighed for fordybelse og sparring end spredte moduler, og at deltagernes praksis på vores almindelige klasser gør det muligt at kropsliggøre weekendernes temaer, så forståelsen af såvel anatomi, undervisningsmetode og filosofi også bliver en fysisk integreret del af deres egen yoga.

Prisen for yogalæreruddannelsen er 21.000 kr. (19.500 kr. hvis man får Early Bird-rabat). Inkluderer ubegrænset yoga hos Prana Yoga Shala igennem hele forløbet, samt en grundbog i yoga-anatomi. Vi har omkring 20 deltagere på hvert forløb.

Er der eksaminer i uddannelsen, som I udbyder.

 

Yoga Alliance’s certificering hedder ”Certificate of Completion”, hvilket vil sige, at man skal deltage på alle timer på uddannelsen, men ikke formelt skal til eksamen. Vi afslutter dog uddannelsen med en skriftlig opgave, så vi er sikre på, at det vi har undervist også er blevet lært, ligesom vi giver personlig feedback på deltagernes sidste fælles undervisning .

Får eleverne efter bestået eksamen en internationalt anerkendt certificering.?

 

Ja. Yoga Alliance’s RYT-200 Certificate of Completion.

Hvor mange undervisere er tilknyttet jeres yogalæreruddannelse ?

 

Ann-Charlotte Monrad, hovedlærer.

Anne Usinger, fysioterapeut og yogi. Underviser i anatomi.

Ole Bertram Monrad, akupunktør og BA i kinesisk. Underviser i kinesisk medicin ift. yin yoga.

Hvad kan man bruge jeres yogauddannelse til?

Mange af vores tidligere elever arbejder med yogaen på fuld tid, og mange integrerer den i deres arbejde (se svar 3). En del nyder også at få lov til at fordybe sig i deres praksis i et halvt år uden nødvendigvis at ville undervise.

De tre bedste ting ved uddannelsen vil jo svinge fra person til person, men jeg mener selv, at kvaliteten af undervisningen er ekstremt høj, baseret på tyve års undervisningserfaring, samt kontinuerlig videreuddannelse.

Derudover er muligheden for at dele yogaen med en gruppe lige så begejstrede yogier igennem et halvt år en virkelig transformerende oplevelse. Og muligheden for efterfølgende at gå ud, sikkert og hvilende i sin viden, for at sprede yogaen i verden ved jeg fra vores tidligere deltagere er ekstremt berigende.

Prana Yoga Shala

Magstræde 10c, 2. sal, 1204 Kbh K

Kontakt mail: pranayogashala@gmail.com