KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Yogaens wild child

Yogaens wild child

Tine Christensen er yogaunderviser og indehaver af From Yoga With Love, som tilbyder yogaundervisning, retreats, events og workshops. Tine blogger til dagligt på fromyogawithlove.dk Jeg befinder mig i den mondæne ende af Soho i London. Tæt på Oxford Street og Oxford Circus. Jeg er på vej til Jivamukti Yoga Immersion med Gabriela Bozic og Emma Henry i TriYogas studio i Soho.  

TriYogas studie i London

Gaden summer af liv, og menneskemyldret er intenst. I den lille gårdhave, hvor TriYogas studie er, er turister godt i gang med at indtage aftenens måltid. Stemningen er høj, latter og samtaler runger op igennem den tre etager høje gårdhave, og musikken giver genlyd.

TriYogas studie

Køb yoga tøj på Yogalove.dk - Dag til dag levering

På 3. etage åbner jeg døren ind til TriYogas reception. Selvom jeg stadig kan ane lyden udenfor studiet, så er der en anderledes intens, men på samme tid afslappet, stemning indenfor dørene. Rundt omkring sidder der folk og småhvisker fortroligt til hinanden, andre oser i TriYogas udvalg af yogabøger, tøj, olier og lotions. Jeg er i god tid, så imens jeg venter på aftenens startskud på en weekend fyldt med Jivamukti Yoga, inspiration og mange timers udfordrende yoga praksis, så sætter jeg mig i TriYogas Retreat Café og nyder en vegansk salat og en Hip & Healthy smoothie.   Jeg har længe haft en seriøs flirt med Jivamukti Yoga og var i april i Berlin for at deltage på en workshop hos Jules Febre, som er nevø til grundlæggerne af Jivamukti Yoga, Sharon Gannon og David Life. Jeg er spændt på, om denne weekend vil give mig lyst til at søge dybere ind i denne fantastiske form for yoga.

Ahimsa (ikke-vold), bhakti (hengivelse), dhyana (meditation), nada (lyd) og shastra 

Aftenens tema er Hot, hip & holy, hvilket meget godt beskriver Jivamukti Yoga: Du bliver guidet igennem en varm og ofte svedig asana praksis (hot), happening right now (hip), og der er andet til din praksis end kun de fysiske asanas (holy). Jivamukti Yoga kan beskrives som en reintegrerende form for yoga praksis. Hvor mange yogaformer i vesten i dag er disintegrerede – altså har pillet yoga fra hinanden og hovedsageligt fokuserer på den fysiske del af yogaen (asanas) - så reintegrerer en Jivamukti Yoga klasse alle aspekter af yoga. På en Jivamukti Yoga klasse vil du derfor altid direkte eller indirekte opleve læren om: ahimsa (ikke-vold), bhakti (hengivelse), dhyana (meditation), nada (lyd) og shastra (studie af klassiske tekster). Denne reintegration eller holistiske tilgang til en yogapraksis finder jeg i høj grad inspiration i, når jeg underviser mine egne yogaklasser.

Køb yoga tøj på Yogalove.dk - Dag til dag levering

 

TriYogas studie

 

 

Weekendens immersion er absolut ingen undtagelse, og vi kommer både omkring Bhagavad Gita og Patanjalis Yoga Sutra den ene dag, mens vi den næste dag nørder omvendte stillinger og øver os på hands-on assists – alt sammen krydret med en udfordrende og intens yoga praksis til opløftende og nutidig musik og chanting. Fra rock og pop til mantra chanting og meditation. Jivamukti Yoga bryster sig af at være yogaen wild child, og det er den! Efter endnu en weekend fyldt med denne specielle form for yoga, må jeg endnu engang sande, at min kærlighedsaffære med Jivamukti Yoga er langt fra overstået og i stedet blot har vækket en interesse og nysgerrighed i mig efter mere.