KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

YOGADAYS AARHUS

YOGADAYS AARHUS YOGALOVE MØDER NANA & DORTE.

Yogalove talte med to af de lokale deltagere på YogaDays i Aarhus. Både Nana og Dorte var med for første gang og de havde kun rosende ord omkring festivalen.

I år deltog de begge to på en enkelt astanga klasse, men næste år vil de helt sikkert prøve flere klasser og gerne nogle typer af yoga de ikke har prøvet før. De var enige om, at festivalen er alletiders chance for at prøve noget nyt og at der er virkelig mange forskellige hold og typer af yoga at vælge imellem.

Se YOGALOVE udvalg af Yogaudstyr i vores webshop

deltagere_red

Mens vi spiste en dejlig frokost kreeret af Cafe Økogal talte vi om yogamiljøet i Aarhus. Både Nana og Dorte har lavet yoga før og de oplever at der sker en masse ting omkring yogaen i Aarhus. Som festivalen også bekræfter er miljøet blevet mere alsidigt, både i forhold til at mange flere mænd er begyndt at dyrke yoga, men også at der er et fantastisk internationalt miljø omkring yogaen. Det synes de begge er rigtig positivt. At deltage på YogaDays havde ifølge både Nana og Dorte været god inspiration til at fortsætte deres yogapraksis og de glæder sig allerede til næste år.

YOGALOVE TALER MED GOVIND RADHAKRISHNAN.

I bazaren på YogaDays, møder vi Govind der også har undervist en workshop med temaet pranayama. Han har en bod hvor han sammen med sin kone Anna Marie udgør firmaet Santhi Yoga. Govind er fra Indien, men flyttede til Danmark for syv år siden hvor han og Anna Marie startede en yogaskole i København. Nu deler de deres år op, så de dels underviser retreats og workshops i Danmark og resten af Skandinavien og dels underviser retreats i Indien. Og det er disse retreats de fortæller om i deres bod i YogaDays' bazar.

Se YOGALOVE udvalg af Yogaudstyr i vores webshop

Govind oplever en stigende interesse for yoga i Danmark. Et tydeligt eksempel er den workshop han underviste kl. 9.00 søndag morgen på festivalen. En workshop med titlen ”pranayama” hvor omkring 50 mennesker deltog. Da Govind kom til Danmark for syv år siden ville det deltager antal have begrænset sig til fem til seks personer. Og den udvikling er han naturligvis glad for.

Når Govind taler om yoga taler han også om ayurveda. For ham hænger de to ting uløsligt sammen og udgør fundamentet i en yogapraksis. Hans undervisning består af det han kalder ”oplevet teori” og dækker over, at han på sine retreats underviser deltagerne individuelt.

For hver krop og hver mentalitet er unik, og det er individuelt hvad der får os til at blomstre som mennesker.

Når han er i Danmark tilbyder han også private konsultationer hvor du kan få indblik i hvordan du kan støtte op omkring din unikke konstitution (type) gennem din yogapraksis.

Se YOGALOVE udvalg af Yogaudstyr i vores webshop

Du kan mere om Govind, Anna Marie og Santhi Yoga her