KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Yoga i København

Yoga i København

Kbh K I hjertet af København K blomstrer yoga’en heldigvis også. Og i denne del af København er der yoga for alle aldre: Young Yogis for de helt unge, Yoga for kvinder og yoga uddannelser for dig der bare ikke kan lade være. Lade være med at gøre yoga i København K til en del af din faste rutine. What’s not to love?

Yoga er godt for både krop og sjæl, og måske er det også derfor, at flere og flere danskere får øjnene op for denne motionsform. Når man har en travl og stresset hverdag, kan det være rart at sætte farten helt ned, så man både får lov at mærke sig selv fysisk og psykisk.

I København er der gode muligheder for at dyrke yoga, for hovedstaden har nogle af de absolut bedste yogastudier i Danmark. Her kan du læse mere om de mest populære yogastudier i København, og måske kan du også finde et studie, som passer til dine ønsker af træningen.

Yoga-trenden er eksploderet indenfor de seneste år, og der ligger efterhånden rigtig mange forskellige yogastudier i København. Herunder kan du læse om de mest populære yogastudier, som alle fortolker yoga på deres egen måde. Én ting kan du dog være sikker på, og det er at alle studier har fokus på sundhed og velvære, så du altid føler dig godt tilpas efter en time.

Når du skal vælge et yogastudie, kan du overveje

KBH Yoga på Østerbro

Hos KBH Yoga kan alle være med, og du kan se frem til en god introduktion til yoga, hvis du ikke hører til blandt de øvede yogadyrkere. Som begynder kan du får 5 undervisningstimer af 90 minutter til 400 kroner, og du behøver ikke selv medbringe hverken måtte, tæppe eller andet udstyr.

I timerne hos KBH Yoga får du lov at fokusere på åndedræt, styrke og afslapning, mens du dyrker Hatha yoga. Efter timen vil du føle dig afslappet og godt tilpas, og du vil virkelig kunne mærke, at du har forkælet dig selv både fysisk og psykisk.

Senses på Vesterbro

Senses på Vesterbro er det perfekte yogastudie for dig, hvis du gerne vil have et frirum fra hverdagens stress og jag. Når du træder ind i studiet, er det et krav, at du slukker din mobil og tager dine sko af, og herefter er det tid til at have dig selv i fokus.

Hos Senses på Vesterbro kan du finde masser af timer med Hot Yoga, som er deres speciale. Her er temperaturen skruet op til et sted mellem 37 og 39 grader, hvilket blødgører muskler og led. Imens er der skruet ned for lyset, og der er blød flowmusik, som gør det nemmere at fordybe sig i træningen. Ud over Hot Yoga kan du også finde et bredt udvalg af andre klasser som for eksempel Yin Yoga, som især er kendt for dine restorative evner.

Det er et krav, at du selv medbringer måtte og håndklæde hos Senses, men hvis du er begynder, har du også mulighed for at leje en måtte til 30 kroner i receptionen. Det koster 375 kroner om måneden at være medlem hos Senses, og herefter har du mulighed for fri træning. Efter hver træningstime er der mulighed for at slappe af med en kop te eller kokosvand.

Som noget unikt kan Senses på vesterbro også tilbyde andre typer træning end bare yoga. Du kan blandt andet også trænge løb, core og cardio hos dem. De har desuden også åbnet studier på Frederiksberg, Bagsværd og Brønshøj.

Jo:ga med syv studioer fordelt i København

Hvis du elsker yoga, er det oplagt at blive medlem hos Jo:ga, hvor et månedligt medlemskab koster 449 kroner. Herefter får du adgang til ubegrænset træning på alle hold og i alle studios. Med syv studier fordelt i København, er der altid gode mulighed for at finde et hold i nærheden af dig, så du har mulighed for at træne, når det passer ind i dit skema.

Jo:ga tilbyder tre forskellige typer af hold, som henvender sig til forskellige temperamenter, så du kan med garanti også finde et hold, som passer til dine behov. Selvom du er begynder, kan du naturligvis også deltage på disse hold, og underviseren vil med garanti også være klar med gode råd og ekstra støtte til dig.

Som noget mere unikt kan Jo:ga og tilbyde hold til mødre med børn. Her er der fokus på nærkontakt og ro, mens man får lov at træne i dejlige og rolige omgivelser.

NOR Health House i Nordvest

I Københavns Nordvest kvarter, kan du finde NOR Health House i det store sundhedshus. Hos NOR har du mulighed for at deltage i mere end 30 forskellige yogahold hver uge. Hos NOR kan du prøve forskellige typer af yoga, og de har blandt andet hold indenfor hatha, vinyasa, yin og flow yoga. Disse hold undervises af forskellige instruktører, som alle sætter deres unikke præg på undervisningen, hvilket betyder, at du både kan finde dit favorithold og favoritunderviser.

I sundhedshuset har du også mulighed for at søge andre former for afstresning og kropsterapi. Du kan for eksempel prøve akupunktur, som kan hjælpe med mange forskellige problemer. I sundhedshuset finder du desuden også en café, som serverer forskellige sunde snacks samt kaffe, juice og te.

Det koster 399 kroner om måneden at være medlem hos NOR Health House, men du vil med stor sandsynlighed også få meget værdi for pengene, hvis du nyder at dyrke yoga.

HéLT på Frederiksberg

Frederiksberg er ét af de bedste steder i København, hvis du vil dyrke yoga, og her er HéLT på Frederiksberg måske ét af de absolut bedste studier.

HéLT tilbyder et bredt udvalg af forskellige yogatimer, og med et medlemskab for 475 kroner om måneden, har du mulighed for at dyrke flow, hatha, yin og restorativ yoga, og du kan deltage i så mange hold, som du har lyst til. Både begyndere og øvede kan deltage, og du modtager vejledning, som er tilpasset til dit niveau. HéLT kan desuden også tilbyde undervisning i meditation eller yoga for gravide eller børn.

 Hos HéLT finder du et studie, hvor der er hyggelige og rolige omgivelser, der næsten kan virke hjemlige. Man slapper nemt af, hvilket blot gør det nemmere at nyder undervisningen.

Flere gode Yoga steder i København

Skandinavisk Yoga og Meditationsskole Købmagergade 65

Yogamudra på Strandgade 36

Santhi Yoga School Ole Suhrs Gade 13

Yogacentrum Nørregade 41

LagoCph på Nørre Søgade 27a

Young yogis på Overgaden Oven Vandet 4A

Ujjaii Yoga på Mælkevejen 85

Lige her - lige nu Nørregade 41

Yogini Yoga på Kvæsthusgade 3, 2.

Nalini Yoga på Wildersgade 10, st