KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Den store nordiske yogakonference

Yoga Games Besøg Yoga Games – den store nordiske yogakonference

Yoga Games er Skandinaviens største yogaarrangør med The Nordic Yoga Conference og forskellige inspirationsdage og yogarejser på programmet.

 

yogagames - yogalove.dk

Nordisk yogakonference i Sverige

Hører du til dem, der elsker at dyrke yoga, vil du også elske at besøge The Nordic Yoga Conference, der afholdes i Sverige nogle gange om året.

I løbet af de tre dage, som konferencen altid varer, kan du deltage i en lang række forskellige workshops, dyrke yoga og lytte til masser af spændende foredrag. Der er mange vidt forskellige emner på programmet, så det kan være svært at vælge.

Men der er helt sikkert noget for alle, der interesserer sig for yoga, hvad enten du er til den klassiske yoga eller nye og eksperimenterende former. Yoga er for alle, og alle kan dyrke yoga på deres niveau, men der er nogle workshops og foredrag, der er særligt egnede for begyndere ud i yogaens verden.

De er markeret i programmet, hvor du også kan læse mere om, hvad de forskellige workshops og foredrag handler om.

Meld dig til den næste yogakonference

Den næste i rækken af nordiske yogakonferencer finder sted i Stockholm i dagene 13-15. februar 2015. Og derefter er der en Nordic Yoga Conference i Göteborg den 24-26. april 2015. I maj er der mulighed for at deltage i en spændende yogarejse til New York:

The Yoga Experience.

Hver gang der er yogakonference, er der samtidig en stor helsemesse, som du også kan besøge. Her kan du møde omkring 50 udstillere, der står klar til at præsentere deres virksomhed og deres produkter.

Har du fået lyst til at melde dig til The Nordic Yoga Conference, kan du læse meget mere om konferencen på deres hjemmeside. Her kan du også købe billetter til konferencen – enten til hele konferencen eller til en eller flere af dagene.

God fornøjelse!