KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Strala yoga

Strala yoga. Min nye yndlingsyoga 

Af Astrid Krysfeldt Hansen

Jeg har dyrket Hatha-yoga, siden jeg for ti års tid siden tog på et 14 dages kursus i Sverige og blev hooked. Det var en mind blowing oplevelse for mig at mærke, hvad ”simple” stillinger kunne gøre for mine tanker og følelser. Jeg fik det bare godt af at lave yoga. Og det gør jeg stadig.

Skærmbillede 2015-10-02 kl. 08.08.14

Derfor har jeg efterhånden prøvet en masse forskellige yogagenrer, og nu er min kærlighed faldet på Strala yoga. Strala er yogastillinger kombineret i et flow. Det er den tidligere danser Tara Stiles, der står bag Strala. Hun har sit eget studio i New York, hvor hun underviser, når ikke hun rejser rundt i hele verden og afholder yogaworkshops.

Hun kalder sig selv for en yoga-rebel, fordi hun ikke følger den traditionelle og slagne yogavej.

For eksempel mener hun ikke, at yogainstruktøren nødvendigvis skal rette på sine yogier, fordi man som individ selv skal lære at mærke efter i sin krop. Og det kan andre ikke gøre for dig.

Hun startede med at lave lidt yoga med vennerne i sin New Yorker-lejlighed, men da hun oplevede, at der dukkede flere og flere op til hendes sessions, besluttede hun at få sig et ”officielt” sted. Det har hun i dag i New York. Og Strala yoga er siden da vokset og vokset.

Jeg var selv på en workshop tilbage i marts måned i år, hvor jeg fik min certificering som Strala yogaguide. Nu guider jeg Strala yoga i Aarhus i YO Studios. Og jeg er VILD med det.

At mærke efter i dig selv, hvad du har behov for

I Strala yoga handler det om at mærke sig selv. Trække vejret og gå fra stilling til stilling på en kontinuerlig undersøgende og legende måde. At mærke efter i dig selv, hvad du har behov for, bevæge dig frit og måske lege med balancen.

Al den frihed, man får lov at dyrke i Strala, samtidig med at man bliver guidet, gør, at man lige så stille tuner ind på sig selv og mærker sin krop. Kommer fra hovedet ned i kroppen og fra kroppen ud i et flow, hvor krop og sind arbejder sammen… Nogle dage er balancen god, andre gange mere udfordrende – og det er en del af hele oplevelsen. Bare være i det og bevæge sig, som det føles godt. Lige nu, lige her.

Den frihed, man bliver præsenteret for i Strala yoga, kan man ikke undgå at tage med sig, når man forlader yogalokalet efter en god time. Og det er en af grundene til, at Strala yoga føles så godt – både i selve timen, men også bagefter. Man kan ikke undgå at gå fra en time uden at føle sig mere fri og glad.

Find Tara Stiles og Strala yoga på Instagram for mere inspiration.

Hjertelig tak til Astrid for at dele hendes oplevelse her.