KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Yogalæreruddannelse hos Nordisk Yoga i Odense

Vi har spurgt Vivi fra Nordisk Yoga i Odense om deres yogauddannelses indhold, pris, varighed og specialer deres yogauddannelse. Bliv klogere på Nordisk Yoga yogalæreruddannelsen her: Tilbyder 1 årig yogauddannelse på 200 timer. Uddannelsen afholdes fra januar til december i Odense

Hvilken yogauddannelse har du/ I selv taget?

Vivi Korn: Skandinavisk Yoga og Meditationsskole, 85 TT Yoga Alliance Yogini Yoga Pregnancy Yoga Training og Hamsa Yoga Studio´s TT 200 timer. Jette Billund: Certificeret Mindfulness Instruktør. Senses Hotyogalærer 100 timer uddannelse 2018.

Hvordan beskriver i overordnet jeres uddannelse?

Vores uddannelse er en grunduddannelse inden for Hatha - flow Yoga. Med vægt på den filosofiske del af yogaen. Vi er ambitiøse, fordi vi mener, at yogaens mange discipliner skal være en del af en yogaklasse og dermed en del af en yogalærers baggrund. Det betyder, at du skal kunne mere end dine stillinger. Du lærer, hvad sindet og meditation kan, så du kan guide korte afspændinger og meditationer

Hvor længe har i udbudt uddannelsen?

Vi har udbudt uddannelsen siden 2018.Er der flere moduler? Nej, undervisningen er tilrettelagt i et forløb over et år med undervisning hver anden tirsdag og 5 weekender. 200 timer.

Hvad koster hele uddannelsen samlet?

26.500 kr.Er der eksaminer i uddannelse, som I udbyder. Ja, man kan vælge at gå til eksamen. Både en skriftlig og en mundtlig. Skal deltage min.85 pct. af klasserne.

Hvis ja, hvilken form?

Får eleverne efter bestået eksamen en internationalt anerkendt certificering.

Hvis ja, hvilken?  Hvis nej, får de andet bevis på fuldført uddannelse?

Et dokument.
Hvor mange undervisere er tilknyttet uddannelsen?

Vivi Korn og Jette Billund som hovedkræfter. Derudover gæsteunderviser i Iygengar-, Hot- Astanga- og Yin yoga,

Hvad kan man bruge jeres yogauddannelse til Selvudvikling, fordybelse i yogaens univers. Som underviser.

Nævn de tre bedste ting ved jeres uddannelse?

Langt forløb – så der er tid til fordybelse og grundighed. Grundig indføring i Yogafilosofi. Stor vægt på at give aspiranterne redskaberne til at undervise i yoga og afspænding.

Nordisk Yoga, Tolderlundsvej 7, 5000 Odense C  M: 66178080