KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Læs om Satu Tuomela på Yoga Games 2015

Læs vores interview med Satu Tuomela

Hvilken slags yoga underviser du i? Hvorfor har du netop valgt denne form?

Jeg underviser simpelthen i Yoga. Men det, jeg kan tilbyde, er, at det kommer ud af mig i sin mest autentiske form. Jeg er først og fremmest underviser i Embodied Flow™ og Yin Yoga, men har ikke valgt det. Jeg fandt dem i mig. 

Hvad giver dig inspiration til dine timer? Og er der en vis inspiration eller et vist tema, som du arbejder med i øjeblikket?

Åh, der er mange ting! Alt, der foregår i dette fantastiske univers. Især musik, naturen, kosmos og den evige udforskning af den menneskelige form og forbindelsen mellem krop og sjæl. Lige i øjeblikket er jeg meget interesseret i og inspireret af balancen mellem krop og sjæl.

3. Du står for en workshop ved Yoga Games i Stockholm. Hvad kan man forvente, hvis man kommer til din workshop?

Forvent noget anderledes. Eller - endnu bedre - lad være med at have nogle forventninger overhovedet. Bare vær åben og klar til nye opdagelser.... og fantastisk musik!

4. Kan du give et eksempel på, hvordan yoga spejler sig i dit liv - uden for måtten?

Det gør mig hel. Det bringer så meget kærlighed ind i mit liv. Mit hjerte har vinger nu.

5. Hvad er det næste skridt for dig og din yoga? Hvilken rejse er du på, og hvor tager den dig hen?

Jeg fortsætter med at rejse rundt i verden og underviser, oplærer nye lærere og surfer. Jeg er også ved at skabe et sted i Nicaragua til healing og yoga... Eller noget andet. Man ved aldrig, hvad der kommer til at ske. Jeg er bare taknemlig.

6. Del venligst dit bedste råd til det moderne menneske, baseret på din egen erfaring med yoga!

Lær at stoppe, for at kunne starte igen.