KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Katja har været på fire timers workshop på Inspire Convention 2015 (DGI-byen) i dag

Johanna Anderson fra Sverige

Af Katja Kunimori Hollnagel

Dette skulle have været en artikel om hvor lidt jeg bryder mig om blandingen af høj fitness-agtig musik og yoga. Om yogaen der bliver forfladiget når der tilsættes lige lovligt mange bodypump øvelser og standarddanser smil. Men det bliver det ikke, altså sådan en slags artikel. I stedet sidder jeg her med hjertet levende, bankende og sprængfyldt med energi, overskud, kærlighed. Og det selv om jeg var ved at gå i pausen, og selv om jeg undervejs nåede at sende mindst et dusin knap så søde tænker afsted mod yogalærer Johanna Anderson fra Sverige.

Jeg har været til hendes fire timers workshop på Inspire Convention 2015 (DGI-byen) i dag.

Og jeg har overgivet mig, fuldstændig. For midt i min indre banden og svovlen, kom lige præcis de ord ud af hendes mund, som fik mig til at blive, vokse og bryde et gammelt mønster. ”Practise with the mindset you want to become”…Tænk lige lidt over den. Så med mit mønster om at give den fuld gas indtil jeg har nået mit mål 80%, og med en intention om at blive mere dedikeret, vedholdende og stålsat….ja, så var der jo ikke andet at gøre end at blive (også selv om jeg havde aftalt med mig selv at jeg godt måtte gå i pausen). Og gud ske tak og lov for det. For efter 90 minutters benhård træning på måtten, kom masser af guldkorn, tekniske finesser og indsigter, som jeg på ingen måde ville have været foruden.

Så selv om jeg havde forsvoret det, så står jeg helt sikkert klar på måtten igen i morgen, og på søndag, til endnu en time med Global Yoga. Og hvis du trænger til et spark i røven, så vil jeg foreslå at du gør det samme.