KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Find det rigtig pilates tøj og udstyr

Tøj til pilates

Overalt i Danmark er pilates ved at vinde indpas blandt danskerne. Der findes snart ikke den by, hvor der ikke er blevet oprettet et pilates-hold til de lokale i området. Nogle går til pilates hos en privat instruktør, i sit fitnesscenter eller i forbindelse med fysioterapi – fælles for alle er, at pilates er en sport, man dyrker for at opnå større velvære i sin krop og sit sind. For at opnå det bedste resultat med sin træning, er det naturligvis vigtigt, at man dyrker pilates under de bedst tænkelige forhold, med det rette pilates udstyr – og med det rigtige tøj på. Hvis ens træningstøj er chikanerende under træningen, går halvdelen af den positive effekt ved pilates bort – så hvis man vil få det bedste udbytte, bør man investere i noget særligt pilates tøj, der er designet til denne træningsform.

Det ideelle pilates tøj er designet til at være tætsiddende, men samtidigt behageligt

Når man træner pilates, skal man undervejs igennem mange forskellige stillinger. Nogle af disse stillinger kan være ret afslørende, hvis man som kvinde har en løst siddende trøje på. Almindelige træningsbukser, der sidder løst, kan også hurtigt komme til at være i vejen, når man laver øvelser på bolden. Det ideelle pilates tøj er designet til at være tætsiddende, men samtidigt behageligt og åndbart for kroppen – for selvom pilates er en tilsyneladende rolig sportsgren, vil kroppen komme til at svede undervejs.

Det er derfor ikke kun gældende for kvinder, at det er bedst at dyrke pilates med det rigtige tøj på – også for mænd er det en stor fordel, hvis de dyrker pilates i tøj, der er designet til de øvelser og bevægelser, man laver, når man træner pilates. Her i webshoppen finder du tøj til pilates, der lever op til de krav, som seriøs pilatestræning stiller til den, der træner. Du finder også professionelt pilates udstyr – til dig, der vil tage træningen med hjem i stuen eller haven.