KØB YOGAUDSTYR HER / HURTIG LEVERING / FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR / PERSONLIG KONTAKT
0

Din kurv er tom

Der er ikke noget at fixe!

Der er ikke noget at fixe! 

At yogalove blogger Iben Nielsen

Kender du det her scenarie?

Hvis jeg bare lige taber de der 4-5 kg. er alt godt. Så tiltrækker jeg den perfekte kæreste, og kan hoppe ned i alt det tøj der hænger og venter i skabet, eller endnu bedre, forkæler mig med noget nyt.

Og når jeg løber min rute næste gang, så løber jeg lige 5 minutter hurtigere gennem skoven, tjekker hastighed og km. på min tæller undervejs.

Så bliver jeg meget mere glad og tilfreds med mig selv nemlig YES!! Det her med, at der er en indre følelse af, måske nærmest en fast tro på, at hvis bare ditten eller datten sker, SÅ bliver jeg glad og lykkelig på min vej gennem livet.

Det kunne også være på yogamåtten, at jeg for alt i verden kun føler mig god nok som yogi, eller såmænd også som yogalærer, hvis jeg bare får styr på den der hovedstand, eller tager mig lidt mere sammen og træner yoga og meditation hver dag i en time!

Og en dag....en dag kommer det magiske øjeblik måske til dig når du mindst venter det.

Den dag hvor du slipper al stræben og hengiver dig til selve energien i løbeturene, hengiver dig til at være tilstede i alt det grønne, med duften af jordbund og grannåle, med lyden af fuglesang og med sansningen af en blid vind på huden, du ER selve løbeturen.

Den dag hvor du synker dybt forankret ind i yogastillingen og mærker dig selv stærk og stabil, samtidig med et behageligt indre velvære breder sig, og en sødme fylder krop og sind, og du ved at der intet er, som skal fixes. ALT er præcis som det skal være, og det bedste af det hele er, at du VED det i det øjeblik.

I det øjeblik har du ikke for mange kilo at bære på, ej heller betyder de spor når den helt rigtige kæreste dukker op, ligesom en verdensrekord i Marathonløb formentlig ikke rokker særligt ved en langvarig fred dybt inde. Og naturligvis bliver livet og yogamåtten ved med at bringe dig situationer, relationer og oplevelser der puffer og skubber til din balance og væren i livet.

Men du er fri i de øjeblikke hvor du overgiver dig og ved i hver en celle i kroppen, at uanset hvad, er der intet som behøver at blive fixet. Det er som det er...

Må du nyde fredelige stunder på yogamåtten og i livet dette forår.